Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επιστολή – Έκκληση  ΟΕΒΕ και Εμπορικού Κέντρου προς το Flamingo να παραμείνει κλειστό στα Ελευθέρια

Επιστολή – Έκκληση  ΟΕΒΕ και Εμπορικού Κέντρου προς το Flamingo να παραμείνει κλειστό στα Ελευθέρια

0

Τιμώντας την επέτειο της πόλης και τους υψηλούς καλεσμένους

Κοινή επιστολή απέστειλαν οι πρόεδρου της ΟΕΒΕ και του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης, προς τη Διεύθυνση του Εμπορικού Κέντρου Flamingo, με την οποία ζητούν να παραμείνουν κλειστά φέτος τα καταστήματα του κέντρου την Παρασκευή, στα 100α Ελευθέρια της Ξάνθης, ως ένδειξη τιμής προς την πόλη και τους υψηλούς καλεσμένους.

 Η επιστολή

Σε λίγες ημέρες η Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, γιορτάζει την επέτειο της απελευθέρωσης της, όπως κάθε χρόνο, στις 4 Οκτωβρίου και για τον σκοπό αυτό η ημέρα αυτή έχει καθιερωθεί επίσημα ως αργία.

Επειδή το εμπορικό κέντρο Φλαμίνγκο βρίσκεται εκτός ορίων του Μητροπολιτικού Δήμου αλλά στην ευρύτερη Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, γνωρίζουμε ότι δεν ακολουθεί τις αργίες της  και τα καταστήματα που εδρεύουν σ’ αυτό παραμένουν ανοικτά. Ωστόσο θέλουμε να σας επισημάνουμε ότι φέτος είναι μια ξεχωριστή χρονιά καθώς συμπληρώνονται εκατό χρόνια από την λυτρωτική εκείνη μέρα και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις θα έχουν πανηγυρική χροιά ενώ παράλληλα θα παραβρεθούν σημαντικά πρόσωπα της πολιτικής μας ζωής όπως ο πρόεδρος της Δημοκρατίας μαζί με τη προεδρική φρουρά που θα συμμετέχει και στις εκδηλώσεις.

Ως εκ τούτου σας απευθύνουμε θερμή έκκληση, για αυτή τη χρονιά, κατ’ εξαίρεση να μην λειτουργήσετε τα καταστήματα σας σε ένδειξη σεβασμού προς τα υψηλά πρόσωπα που θα αποδώσουν τιμές με τη παρουσία τους στους ηρωικούς πεσόντες εκείνων των αγώνων αλλά και στη πόλη μας γενικότερα.

Αντιλαμβανόμαστε και συμμεριζόμαστε, ως συνάδελφοι, το κόστος αυτής της  συμβολής αλλά πιστεύουμε κι ευελπιστούμε ότι θα κατανοήσετε το ύφος του λόγου μας και θα αποδεχθείτε τη παράκληση μας για μια και μοναδική φορά, γεγονός άλλωστε που συμβαίνει μια φορά στα εκατό χρόνια και με παρουσίες τόσο σημαντικές για το τόπο.

Για την Ο.Ε.Β.Ε Ξάνθης                                 Για τον Εμπορικό Σύλλογο Ξάνθης

Η Πρόεδρος                                                    Ο Πρόεδρος

Τσιακίρογλου Μαρία                                     Μίλκογλου Ευθύμιος

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στους 5.815 ανέρχονται οι εμβολιασμοί στην Ξάνθη

41.787 συνολικά οι εμβολιασμοί στην ΑΜΘ  Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί για άτομα άνω των 75 …