Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Αφιερώματα Πρωτοποριακή έκθεση Ντοκουμέντων στον ισόγειο χώρο των ΕΛΤΑ

Πρωτοποριακή έκθεση Ντοκουμέντων στον ισόγειο χώρο των ΕΛΤΑ

0

Για τα 100 χρόνια Ελεύθερης Ξάνθης. Θα εκτεθούν αυθεντικά ντοκουμέντα: Φωτογραφίες, Καρτ-ποστάλ και Γραμματόσημα της περιόδου, του συλλέκτη Κώστα Μαυρομάτη

Ιδιωτική πρωτοβουλία, Ελληνικό δημόσιο και Πολιτισμός, συνεργάζονται και τιμούν τα εκατό χρόνια ελεύθερης Ξάνθης.

Ο ιδιώτης, Κώστας Μαυρομάτης και το δημόσιο, τα ΕΛΤΑ Ξάνθης, φιλοξενούν μια Πολιτιστική εκδήλωση τιμής για την ιστορική επέτειο των 100 χρόνων.

Έτσι, ο συμπολίτης μας και συλλέκτης Κώστας Μαυρομάτης, πραγματοποιεί έκθεση παλιάς φωτογραφίας, καρτ-ποστάλ και γραμματοσήμων, στο χώρο του Κεντρικού καταστήματος των ΕΛΤΑ Ξάνθης, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων απελευθέρωσης της πόλης.

Ο συλλέκτης Κώστας Μαυρομάτης

Οι συμπολίτες μας, οι οποίοι θα προσέρχονται και θα επισκέπτονται τα ΕΛΤΑ Ξάνθης, για διάφορους λόγους και υποχρεώσεις, θα μπορούν να μπαίνουν στο εορταστικό κλίμα της πόλης, μέσα από μια ιστορική αναδρομή αυθεντικών ντοκουμέντων από την ιδιωτική συλλογή του Κώστα Μαυρομάτη.

Διάρκεια εκθέσεως: Από 1 Σεπτεμβρίου έως 11 Οκτωβρίου 2019.

Σημειώνουμε ότι η έκθεση τω διαφόρων ντοκουμέντων του συλλέκτη κ. Μαυρομάτη θα είναι επισκέψιμη τις ώρες λειτουργίας του τοπικού γραφείου των ΕΛΤΑ, από 08.00 έως 14.00.

Ο συλλέκτης Κ.Μαυρομάτης με το περιεχόμενο των εκθεμάτων του, αναδεικνύει, πέρα από την ενημέρωση του κοινού και την συμμετοχή και προσφορά των ΕΛΤΑ την περίοδο εκείνη για την Ξάνθη και τη Θράκη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αφιερώματα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Βιβλιοπρόταση της Παρασκευής: «Η χαμένη άνοιξη» του Στρατή Τσίρκα

Ιούλιος 1965. Ο Αντρέας, δεκαοχτώ χρόνια πολιτικός πρόσφυγας, επιστρέφει επιτέλους στην πα…