Για την ζύμη
400 ml. Γάλα
3 αυγά
6 κ.σ. λάδι
5 κ.σ. γιαούρτι
2 φακελάκια μαγιά
2 κ.γ. αλάτι
1 κιλό αλεύρι περίπου
Γέμιση
50 γρ. φυτίνη και 50 ml ηλιέλαιο
400 γρ. τυρί τύπου μοτσαρέλα
1 κούπα σάλτσα ντομάτα
1 κροκάδι για πάνω από τη πίτα
Φτιάχνουμε μία ζύμη μαλακή και την αφήνουμε να φουσκώσει περίπου μία ώρα. Χωρίζουμε την ζύμη σε 4 μπαλάκια και ανοίγουμε το κάθε ένα σε στρογγυλό φύλλο περίπου 1 εκ.
Αλείφουμε την ζύμη με το μείγμα φυτίνη ηλιέλαιου και μετά με το 1/3 της σάλτσας ντομάτας. Στη συνέχεια ρίχνουμε το 1/3 της τριμμένης μοτσαρέλας. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσουν τα τέσσερα φύλλα.
Βάζουμε στη μέση μια κούπα και κόβουμε ακτινωτά κομμάτια στις διαστάσεις που θέλουμε. Αφήνουμε τη πίτα να φουσκώσει πάλι και αλείφουμε με έναν κρόκο και λίγο ηλιέλαιο.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 50 περίπου λεπτά