Αρχική Χωρίς κατηγορία Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ξάνθης ο Στέλιος Μαλεζάς

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ξάνθης ο Στέλιος Μαλεζάς

0

Στο κόπα Άφρικα ο Ντίρεσταμ

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ξάνθη, μετά και την απομάκρυνση πολλών παικτών, στοχεύοντας ψηλότερα για τη νέα σεζόν, προχωρούν σε προσεκτικές και ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας.

Μια από τις βασικές θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση είναι το κέντρο της άμυνας. Αρκετές περιπτώσεις παικτών εξετάστηκαν και οι άνθρωποι της Ξάνθης έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Στέλιου Μαλεζά που στα 34 του χρόνια είναι έτοιμος να αποχωρήσει ξανά από τον ΠΑΟΚ με τον οποίο στέφθηκε πρωταθλητής.

Ρεπορτάζ της ιστοσελίδας inpaok αναφέρει: Ο Στέλιος Μαλεζάς πέρυσι το καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους στον ΠΑΟΚ, μένοντας τιμής ένεκεν στην ομάδα και έτσι κατάφερε να πανηγυρίσει το νταμπλ με τον Δικέφαλο. Τώρα όμως είναι δεδομένο ότι αποχωρεί από την ομάδα καθώς έχει ήδη κλείσει τα 34 χρόνια του (είναι γεννημένος στις 11/3/1985) και πέρυσι αγωνίστηκε ελάχιστα. Παρότι ακούγονταν ότι ίσως σταματήσει την καριέρα του, φαίνεται ότι μάλλον θα παραμείνει στους αγωνιστικούς χώρους καθώς υπάρχουν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, καθώς είναι ελεύθερος. Μια από αυτές είναι η Ξάνθη, η οποία πιστεύει ότι μπορεί να στηριχθεί στον Στέλιο Μαλεζά και αυτός το σκέφτεται να μετακομίσει την ακριτική ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ τον είχε πάρει το 2003 από την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης. Τη σεζόν 2004-05 πήγε δανεικός στον Ηρόδοτο, αλλά επέστρεψε το 2005 και έπαιξε στον Δικέφαλο έως το 2012 όταν πήρε μεταγραφή στη Φορτούνα Ντίσελντορφ στη Γερμανία. Το 2014 επέστρεψε στην Ελλάδα και έπαιξε έναν χρόνο στον Παναιτωλικό και από το καλοκαίρι του 2015 επέστρεψε στον ΠΑΟΚ με τον οποίο πανηγύρισε τρία Κύπελλα στη σειρά και το Πρωτάθλημα της σεζόν που πέρασε.»

Δεν προχωράει η απόκτηση του Ρομό

Μία άλλη περίπτωση που απασχολεί τη διοίκηση της ΠΑΕ είναι η απόκτηση τερματοφύλακα, μετά την αποχώρηση του Ζίβκοβιτς. Ωστόσο, η περίπτωση του 29χρονου Αργεντινού Ράφαελ Ρομό φαίνεται πως δύσκολα θα προχωρήσει κι έτσι η ομάδα θα στραφεί σε περιπτώσεις άλλων γκολκίπερ ώστε να βρει τον αντικαταστάτη του Ζίβκοβιτς. Ο 29χρονος πορτιέρε που αναμένεται να είναι ο βασικός της Εθνικής Βενεζουέλας στο επερχόμενο Κόπα Αμέρικα (παρότι βρέθηκε στον πάγκο στο πρόσφατο φιλικό με το Μεξικό), φαίνεται πως «πρεσάρεται» από πολλές ομάδες του εξωτερικού και εφόσον αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ, κάτι που είναι το πλέον πιθανό, δύσκολα θα έρθει στα μέρη μας.

 Στο Κόπα Άφρικα ο Ντίρεσταμ

Ακόμη έναν «εκπρόσωπο» στο Κόπα Αφρικα θα έχει η Ξάνθη. Ο Μίκαελ Ντίρεσταμ που ήρθε τον Γενάρη στη χώρα μας, είχε από καιρό καταθέσει τα χαρτιά του ώστε να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Γουινέα, από όπου κατάγεται. Επειδή όμως είχε αγωνιστεί στις «μικρές» Εθνικής της Σουηδίας, στην υπόθεση χρειάστηκε χρόνος και η υπομονή. Τελικά η FIFA άναψε το «πράσινο φως» και ο 28χρονος αμυντικός θα συμμετάσχει στο τουρνουά, που θα διεξαχθεί φέτος στην Αίγυπτο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Χωρίς κατηγορία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σύγχυση από το νομοσχέδιο «λάστιχο» στην εκτός σχεδίου δόμηση

Νέα δεδομένα από τις αλλεπάλληλες αποφάσεις του ΣτΕ στο νόμο που τέθηκε σε διαβούλευση – Δ…