Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Οι 27 εκλεγμένοι του νέου Δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων

Οι 27 εκλεγμένοι του νέου Δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων

0
dimarxio vistonidos 1-empros

Ποιοι εκλέχθηκαν από κάθε παράταξη στις εκλογικές περιφέρειες Αβδήρων , Βοστονίδας, Σελέρου

 

Οι πρώτοι σε σταυρούς και από τις τρεις παρατάξεις

 

 

Μετά την ανακοίνωση της σταυροδοσίας και αφού κάθε εκλεγμένος ή μη δημοτικός σύμβουλος είδε τις «επιδόσεις» του το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στο ποια μορφή θα έχουν τα νέα δημοτικά συμβούλια. Ξεκινώντας από τον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο του νομού, τον δήμο Αβδήρων (σ.σ. έχουμε αναφερθεί σε σχετικό ρεπορτάζ για τον δήμο Ξάνθης), να αναφέρουμε ότι το δημοτικό συμβούλιο θα αποτελείται από 27 συνολικά συμβούλους. Ειδικότερα οι 11 θα είναι από την πλειοψηφούσα παράταξη  «Πολίτες σε Δράση» του Γιώργου Τσιτιρίδη, οι  8 από την μείζονα αντιπολίτευση που θα είναι η παράταξη «Όλοι Μαζί Μπορούμε» του Α. Κριτσίνη. Συνεχίζοντας, οι 7 είναι από την παράταξη «ΣυνΕΡΓΑΣΙΑ» του Βασίλη Τσολακίδη και μία έδρα του από την «ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΑ ΚΙΝΗΣΗ» που καταλαμβάνει ο επικεφαλής Κώστας Αντωνιάδης.

 Οι 27 του νέου δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων

Ποιοι είναι οι 11 που έστειλαν στα έδρανα της συμπολίτευσης οι εκλογικές περιφέρειες Αβδήρων , Βιστονίδας , Σελέρου

Στα έδρανα της συμπολίτευσης θα καθίσουν οι: Σταυρακάρας Φώτιος και Γεωργακάκης Αθανάσιος που εξέλεξε η εκλογική περιφέρεια Αβδήρων. Μαζί του οι Μαυρίδης Νικόλαος, Ζουρνατζίδου – Χρυστακίδου Κωνσταντινιά , Γαρούφας Δήμος, Κασσέρης Κωνσταντίνος, Γκασιμπαγιαζίδης Βλαδίμηρος, Χατζηδημητρίου Ειρήνης Χρυσοβαλάντω και Τσόγκας Αθανάσιος που εξέλεξε η εκλογική περιφέρεια Βιστονίδος. Οι έδρες της συμπολίτευσης ολοκληρώνονται  με τους Τσιτιρίδη Βασίλειο και Ντεμήρ Σαντρή (Καδρή) από την εκλογική περιφέρεια Σελέρου.

Οι 8 της μείζονος αντιπολίτευσης

Η παράταξη Κριτσίνη εκλέγει στα Άβδηρα την Μπαλαμπανίδου Αλεξάνδρα και τον Πισκιλόπουλο Μάριο. Στην Βιστονίδα τον Σαμή Μεμέτ, Σουπιάδη Θεοχάρη και Χατζητερζόγλου Ασήμ και στο Σέλερο τον Γαλανόπουλο Σπύρο , Ριζά Ογλού Σεμιχά και Ομέρ Σαμπάν. Να σημειώσουμε ότι  αν ο Α. Κριτσίνης πάρει την έδρα από την Βιστονίδα δεν θα εκλεγεί ο Χατζητερζόγλου ή αντίστοιχα ο τρίτος σε αριθμός ψήφων από το Σέλερο.

Οι 7 της «Συν ΕΡΓΑΣΙΑ»

Η παράταξη «Συν ΕΡΓΑΣΙΑ» εκτός του επικεφαλής Βασίλη Τσολακίδη εκλέγει στα Άβδηρα την Γκιαουράκη Αναστασία στην Βιστονίδα τους: Βελή Μπουλέντ , Σίσκο Γεώργιο, Τσιναρίδη Νικόλαο και στο Σέλερο τους Τσαούς Ογλού Λουτφή και Γκιρετλή Τζειλάν.

Ο αριθμός των εδρών ολοκληρώνεται με την έδρα που καταλαμβάνει ο επικεφαλής της ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ Κώστας Αντωνιάδης.

Οι πρώτοι σε σταυρούς

Πρώτος όλων σε σταυρούς αναδείχθηκε ο Μαυρίδης Νικόλαος από την παράταξη Τσιτιρίδη με 1.058. 2η η Ζουρνατζίδου επίσης από την παράταξη Τσιτιρίδη με 869 και 3ος ο Σταυρακάρας Φώτιος με 718, επίσης από την παράταξη Τσιτιρίδη. Από την παράταξη Κριτσίνη τους περισσότερους σταυρούς πήρε ο Γαλανόπουλος Σπύρος (641) και από την παράταξη Τσολακίδη ο Βελή Ογλού Μπουλέντ (426).

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνεχίζουν οι έριδες και για τις δια περιφοράς συνεδριάσεις στην Οικονομική Επιτροπή

Γιατί δεν υπερψήφισαν τις απολυμάνσεις στα σχολεία «Δήμος Πρότυπο» και «Ξάνθη για Όλους» Γ…