-300 gr. ζυμαρικά βίδες
-1 τόνο κονσέρβα σε λάδι
-200 gr. καλαμπόκι βρασμένο
-1 κόκκινη πιπεριά
-1 πράσινη πιπεριά
-1 πορτοκαλί πιπεριά
-4-5 ντοματίνια
-1 κρεμμυδάκι φρέσκο
-1 κουταλιά της σούπας κάπαρη
-2 αγγουράκια τουρσί
-2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
-3-4 κλωναράκια άνιθο
-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
-Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
-Αλάτι
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό κρατώντας τα al dente. Τα ραντίζουμε με ελαιόλαδο και τα κρατάμε ζεστά. Ψιλοκόβουμε τα αγγουράκια, το κρεμμύδι, τον άνιθο και τις πιπεριές σε κύβους. Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά και τα λαχανικά και όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα ντοματίνια, τα οποία προσθέτουμε στο τέλος, κομμένα στην μέση. Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Αφήνουμε την σαλάτα 5 λεπτά, να δέσουν οι γεύσεις!
Η σαλάτα τρώγεται και κρύα αφού την βάλουμε στο ψυγείο για 45 λεπτά!