Μία συνταγή που μπορούμε να φτιάξουμε από υλικά που μας περίσσεψαν από το Πάσχα
4 μέτριες φέτες τσουρέκι
1 αβγό
4 κ.σ. ζάχαρη
Φρέσκα φρούτα του δάσους
Για την σάλτσα από τα φρούτα του δάσους
150 γρ. φρούτα του δάσους ολόκληρα
1 κ.σ. ζάχαρη άχνη
Σε ένα μπολ ρίχνουμε ένα αβγό και το χτυπάμε με ζάχαρη. Τα ανακατεύουμε μαζί με τριμμένο τσουρέκι μέχρι να μουλιάσει καλά και βάζουμε το μίγμα σε μια μεγάλη φόρμα κέικ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο στους 170-180 C για περίπου 15 λεπτά και μετά ακόμα 10 λεπτά ξεσκέπαστο η μέχρι να πάρει χρώμα στην επιφάνεια.
Φτιάχνουμε μια σάλτσα από φρούτα του δάσους λιώνοντας τα φρούτα με ένα πηρουνάκι τα οποία στη συνέχεια τα αναμιγνύουμε με μια κ.σ. ζάχαρη άχνη.
Σε ένα μεγάλο πιάτο αναποδογυρίζουμε την πουτίγκα και την πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη. Διακοσμούμε το πιάτο με φρούτα του δάσους.