-500γρ. μανιτάρια αγάρικα
-2-3 μανιτάρια portobello
-1 σκελίδα σκόρδο
-4 κ.σ. ελαιόλαδο
-1 κ.γ. πελτές ντομάτας
-2 πιπεριές κόκκινες σε φέτες
-2 πιπεριές πράσινες σε φέτες
-1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
-1 ποτήρι κρασί λευκό
-1 κ.γ. ρίγανη
-½ κ.γ. ζάχαρη καστανή αλάτι πιπέρι
Κόβουμε τα μανιτάρια portobello σε μικρά κομμάτια και αγάρικα στα δύο με τέσσερα κομμάτια ανάλογα με το μέγεθος τους. Σε τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι (φρέσκο και ξερό) και το σκόρδο να σοταριστούν μέχρι να γυαλίσουν. Προσθέτουμε τις πιπεριές και σοτάρουμε μέχρι να μαραθούν ελαφρά. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, τη ζάχαρη, τον πελτέ, αλάτι και πιπέρι. Μόλις τα μανιτάρια αρχίσουν να παίρνουν χρώμα, σβήνουμε με κρασί. Αφήνουμε λίγο τη σάλτσα να δέσει και να εξατμιστεί το αλκοόλ και σερβίρουμε.