Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Παρών δίνει στις επικείμενες εκλογές του δήμου Αβδήρων η Δημοκρίτεια Κίνηση

Παρών δίνει στις επικείμενες εκλογές του δήμου Αβδήρων η Δημοκρίτεια Κίνηση

0

Σταθερότητα, συνέπεια και συνεχή εκπροσώπηση που χαρακτήρισε την αυτοδιοικητική στάση της παράταξης προτάσσει ο επικεφαλής της Κ. Αντωνιάδης

Το «παρών» και στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για το δήμο Αβδήρων δίνει η «Δημοκρίτεια Κίνηση» και ο επικεφαλής Κώστας Αντωνιάδης, προτάσσοντας τη συνεπή και συνεχή εκπροσώπηση της ελάσσονος αντιπολίτευσης στα δημοτικά συμβούλια και επαναλαμβάνοντας την πρόταση για την παρέμβαση Επιθεωρητών Δημοσίας Διοίκησης, σε μια λίστα θεμάτων που απασχολούν το Δήμο.

Η ανακοίνωση της παράταξης για τη συμμετοχή της στις επικείμενες εκλογές έχει ως εξής: «αυτές οι εκλογές είναι η τελευταία ευκαιρία για το Δήμο Αβδήρων να αποκτήσει κυρίαρχο χώρο και ρόλο, στο νομό και στην περιφέρεια μας.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για το Δήμο μας, να μην εκμεταλλευτεί όλα τα επενδυτικά εργαλεία που υπάρχουν διαθέσιμα και το νέο ΕΣΠΑ που από θέμα υποδομών θα αλλάξει όλη τη περιοχή μας. Η Θράκη θα γίνει ενεργειακός, συγκοινωνιακός και τουριστικός κόμβος. Ο Δήμος μας που θα είναι σε όλη αυτήν την εξέλιξη; Ποιος θα είναι ο ρόλος του; Πως θα εκμεταλλευτεί όλη αυτή την συγκυρία για το καλό των δημοτών του;

Η πολιτική και η ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι προσωρινή διαδικασία, αλλά έχει ιστορική διαδρομή, συνέχεια και συνέπεια. Εμείς από την θέση, στην ελάσσονα αντιπολίτευση, που μας στείλατε είχαμε την πιο έντιμη, συνεπή, λαλίστατη, τεκμηριωμένη και το κυριότερο συνεχή εκπροσώπηση σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια και σε όλες τις δραστηριότητες και λειτουργίες του Δήμου. Η παρουσία μας όλα αυτά τα χρονιά στο Δημοτικό Συμβούλιο έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία από όλους τους συνδυασμούς. Όλους.

Δεν διασπαστήκαμε ως συνδυασμός, συνθέσαμε. Δεν ήρθαμε ουρανοκατέβατοι από άλλους δήμους και εμφανιστήκαμε ξαφνικά μπροστά σας, είμασταν πάντα παρών. Δεν μετατοπιστήκαμε επικοινωνιακά σε άλλους πολιτικούς χώρους, που ξαφνικά εν έτη 2019 ανακάλυψαν την Γη της Επαγγελίας λησμονώντας πολύ εύκολα και απροκάλυπτα το παρελθόν και τη ρητορική των χώρων αυτών. Είμασταν πάντα σταθεροί στις ιδέες, τα πολιτικά μας πιστεύω, τα οράματα μας. Δεν ποδοσφαιροποιούμε την πολιτική ζωή του Δήμου μας συμμετέχοντας σε κάθε είδους συναλλαγή, είμαστε αυτούσιοι και αυτόνομοι όπως ξεκινήσαμε.

Ερχόμαστε αυτήν την συγκεκριμένη στιγμή, δυνατότεροι, σοφότεροι και με περισσότερη ενέργεια που αντλήσαμε από εσάς και ζητάμε να μας εμπιστευτείτε τις τύχες και την πορεία του Δήμου Αβδήρων. Πρόταση μας είναι προς όλους τους άλλους συνδυασμούς, 3 ανοικτά debate, σε τρεις διαφορετικές θεματικές ενότητες, σε οποιοδήποτε από τα δύο τοπικά κανάλια επιθυμούν, καθώς επίσης την άμεση έγκριση της πρότασης μας στο Δημοτικό Συμβούλιο για την παρέμβαση Επιθεωρητών Δημοσίας Διοίκησης, σε μια λίστα θεμάτων που απασχολούν το Δήμο μας και πρέπει να κλείσουν για την επανεκκίνηση του. Η λύση σε αυτές τις εκλογές, είναι η ενισχυμένη προοδευτική, τεχνοκρατική, ανεξάρτητη ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΑ ΚΙΝΗΣΗ. Αυτόνομη απέναντι στην συντήρηση, την διαπλοκή, την ποδοσφαιροποίηση και την κομματοποίηση της τοπικής αυτοδιοίκησης. Και αυτό είναι ένα μήνυμα που πρέπει να αντιληφθούν όλες οι κατευθύνσεις και οι ηγεσίες των άλλων συνδυασμών που διεκδικούν την ψήφο σας, αλλά κυρίως εσείς που θα την δώσετε. Δηλώνουμε δυναμικό παρών και δίνουμε ξανά ραντεβού με τους δημότες μας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το στοίχημα της κυβέρνησης μετά την πρόταση δυσπιστίας και το όριο του 30%

Κρίσιμο πλέον για την κυβέρνηση το κοντέρ των ευρωεκλογών, το οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητ…