Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τίθεται προς έγκριση το Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης της ΠΑΜΘ

Τίθεται προς έγκριση το Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης της ΠΑΜΘ

0
perifereiako amth 873

Στη σημερινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου

Με δύο επερωτήσεις ξεκινά η συνεδρίαση

Το περιφερειακό συμβούλιο ΑΜΘ συνεδριάζει σήμερα, Τετάρτη στις 18.30 στην Κομοτηνή με τα παρακάτω θέματα.

Επερωτήσεις

1.Σχετικά με τη χρηματοδότηση αποκατάστασης του τεμένους Βαγιαζήτ στο Διδυμότειχο. Eπερωτών: O Περιφερειακός  Σύμβουλος κ. Αναστάσιος  Ναθαναηλίδης.

2.Σχετικά με τη μη συμμετοχή της Περιφέρειας στην έκθεση BOOT. Eπερωτών: O  Περιφερειακός  Σύμβουλος  κ. Μιχαήλ Αμοιρίδης.

Θέματα ημερήσιας διάταξης

1.Έγκριση Τροποποίησης Eτήσιου Πρόγραμματος Δράσης 2019.

2.Έγκριση για λύση της από 6-2-2009 σύμβασης χρησιδανείου που συνήφθη μεταξύ της ΑΝ.ΡΟ. Α.Ε. και της πρ. Νομαρχίας Ροδόπης για την κατασκευή και λειτουργία του «Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου Κομοτηνής» και τρόπος λειτουργίας του.

3.Έγκριση πρόσληψης  έκτακτου προσωπικού έτους 2019.

4.Έγκριση τροποποίησης της 89/2015 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου  με θέμα «Πρόσκληση του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας υπ’ αριθμ. Δ23/οικ.25416/1618/05-06-2015, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για του Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» – Απαιτούμενες άμεσες ενέργειες και λήψη σχετικών αποφάσεων για τη συμμετοχή στην Κοινωνική Σύμπραξη της Π.Ε Δράμας για την υλοποίηση της Πράξης», ως προς τα αριθμ. 10 και 11 σκέλη του αποφασιστικού μέρους.

5.Έγκριση τροποποίησης της 150/2016 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου  με θέμα  «Ορισμός εκπροσώπου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή Διαχείρισης Προγράμματος (ΕΔΠ) LEADER Ν. Δράμας στα πλαίσια της υποβολής φακέλου υποψηφιότητας της Αναπτυξιακής Δράμας  ΑΕ στην πρόσκληση για το CLLD – LEADER του ΠΑΑ 2014-2020» ως προς την αντικατάσταση εκπροσώπων.

6.Έγκριση τροποποίησης της 220/2014 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου  με θέμα «Ορισμός εκπροσώπου  της ΠΑΜΘ στην Γενική Συνέλευση της Αναπτυξιακής Δράμας Α.Ε».

7.Έγκριση τροποποίησης της 221/2014 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου  με θέμα «Ορισμός εκπροσώπου της ΠΑΜΘ στην Επιτροπή Διαχείρισης Προγράμματος (Ε.Π.Δ) Leader του Νομού Δράμας, στα πλαίσια του τοπικού προγράμματος για τον Άξονα 4 (Προσέγγιση LEADER)».

8.Έγκριση υποβολής πρότασης ένταξης  του έργου: «Ανακατασκευή του κόμβου Ξηροποτάμου και μετατροπή του σε κυκλικό», στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης  2014-2020».

9.Έγκριση θέσπισης παγίου κατ΄ αποκοπή χορηγήματος καθαριότητας των Διευθύνσεων και Τμημάτων της  Π.Ε. Καβάλας και των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας  και  Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Καβάλας.

10.Έγκριση έκδοσης απόφασης προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων  για εργασίες που θα εκτελεστούν στα πλαίσια του έργου: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ», υποέργο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017».

11.Έγκριση έκδοσης απόφασης προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για εργασίες που θα εκτελεστούν στα πλαίσια του έργου: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ (ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ 2012ΕΠ03100000)»  υποέργο: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ».

12.Ορισμός εκπροσώπων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για τη συγκρότηση γνωμοδοτικής  επιτροπής, έτους 2019, για θέματα σύμφωνα με τα οριζόμενα: «Ανέλκυσης, απομάκρυνσης – εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων», ευθύνης  του  Οργανισμού Λιμένα  Αλεξανδρούπολης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σπ. Καρανικόλας: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο γιατί στις Ευρωεκλογές θα κριθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Το πολιτικό του πρόγραμμα παρουσίασε από την Ξάνθη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, Σπύρος Κα…