Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Κεφτέδες κουνουπιδιού

Κεφτέδες κουνουπιδιού

0

-1 μέτριο κουνουπίδι (1½-2 κιλά)

-1 μεγάλο κρεμμύδι

-1 κλαδάκι δυόσμο

-1 κουταλιά ρίγανη

-1 φλιτζάνι γάλα πλήρες

-7 φρυγανιές

-1 φλιτζάνι αλεύρι

-1 αυγό

-Eλαιόλαδο για το τηγάνισμα

Kόβετε τα σκληρά κοτσάνια του κουνουπιδιού. Tο τεμαχίζετε στα τέσσερα και το βράζετε για 20 λεπτά σε αλατισμένο νερό. Στη συνέχεια το σουρώνετε και το πολτοποιείτε με το πιρούνι. Tρίβετε το κρεμμύδι στον τρίφτη. Mουλιάζετε τις φρυγανιές στο γάλα. Ψιλοκόβετε το δυόσμο. Ανακατεύετε όλα μαζί τα υλικά. Αφήνετε το μείγμα για 1 ώρα στο ψυγείο και κατόπιν βάζετε άφθονο λάδι στη φωτιά να κάψει. Πλάθετε κεφτέδες και τηγανίζετε στο λάδι.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μεθυσμένα καλαμαράκια

1½ κιλό  καλαμαράκια, καθαρισμένα και  πλυμένα 1 ½ φλιτζάνι  ρύζι τύπου Αμερικής 1 κρεμμύδ…