Copy paste

0

O Francisco Pizarro και ο Hernán Cortés ηταν οι πρώτοι διδάξαντες. Αμφότεροι Ισπανοί κατακτητές της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής. Δεν αφήσαν λίθον επί λίθου. Όμως στην αρχή ήταν και καλοί άνθρωποι, μοίραζαν καθρεφτάκια στους αφελείς Ινδιάνους. Αντιγραφή των ανωτέρω κυρίων έχουν κάνει επί των ημερών μας οι κκ Τσίπρας και Μητσοτάκης. Και οι δύο σύγχρονοι πολιτικοί μοιράζουν καθρεφτάκια και πολύχρωμες χτένες στους Ινδιάνους Έλληνες. Ο πρώτος έστελνε την Καγκελάριο της πανίσχυρης Γερμανίας πίσω στο σπίτι της συντηρητικής νομενκλατούρας καταργώντας αυθημερόν και τον Ενφια, ο δε δεύτερος κύριος Κυριάκος μοιράζει εκ των προτέρων ρευστό χρήμα στις λεχώνες. Φροντίστε να κάνετε δίδυμα να πάτε και πενθήμερο στην Νέα Υόρκη σύν μία ανοξείδωτη κατσαρόλα με γυάλινο καπάκι 24 εκατοστών. Άντε βρε σύ, εσένα θα σου δώσουμε και ένα χάλκινο μπρίκι για τη χόβολη.

Πληροφορούμαστε ότι ο κ. Τσίπρας ετοιμάζει αντεπίθεση με δώρο τα πρώτα baby lino του μωρού μέχρι την ηλικία των τριάντα ετών συν βιβλιάριο καταθέσεων στην μεγάλη μας φίλη, την Εθνική Τράπεζα. Αναβιώνει έτσι ο θεσμός που θέσπισε η αείμνηστος Φρειδερίκη απέναντι στον αιμοσταγή κομμουνισμό. Αυτά μέχρις εδώ. Από δω και πέρα αναμένονται και άλλα saspens από τα υπόλοιπα αξιόμαχα κόμματα της αντιπολίτευσης. Το Ποτάμι εκ του φυσικού του θα υποσχεθεί πλήρη και δωρεάν άρδευση όλων των κτημάτων έως και του υψομέτρου των 9.000 μέτρων. Λίγο περισσότερο από το Everest. Γιατί όχι, αφού στην Σελήνη υπάρχουν και ψηλότερα βουνά. Καλύπτουμε οριακά και τον δορυφόρο μας. Βεβαίως αναμένονται ανακοινώσεις και από τον Περισσό χωρίς όμως ιδιαίτερες προσδοκίες. Θα υποσχεθεί, δωρεάν παιδεία, συγκοινωνία, λυσσιατρεία, κατοικία και ασφαλώς και εργασία. Δώσε το χρήμα στον λαό. Τα σαφή αποτελέσματα αυτής της επιτυχημένης πολιτικής τα διαπιστώσαμε ήδη από την εποχή των κυρίων Εμβέρ και Τσαουσέσκου. Κανένας άνεργος, οι πάντες άεργοι. Τα εδιηγούντο οι χιλιάδες ευχαριστημένες εκδιδόμενες γυναίκες από Αλβανία και Ρουμανία πέριξ της πλατείας Βάθη και της οδού Φυλής, όπου και χόρτασαν ψωμί με κασέρι Αμφιλοχίας

Εκείνο που είναι ιδιαιτέρως ευχάριστο είναι το γεγονός πως η Δεξιά αποτελεί παράδειγμα επιμελούς μαθητή στα θρανία της Αριστεράς. Αντελήφθησαν πλέον καλά και εμπέδωσαν το μάθημα της πολιτικής οικονομικής παρασχεσολογίας με τίτλο ‘’Το τάξιμο δεν χαλάει σπίτια, το δόσιμο χαλάει’’. Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο, μην του χαλάς το χατίρι για να ξαναέρθει στο μαγαζί σου, ακόμη και την σκόνη των παπουτσιών του να σου αφήσει είναι κι αυτό κέρδος. Εγώ δεν άκουσα κανέναν να πετάει τις ψήφους. Μάζευε κι ας είναι και ρόγες. Ο λαός άλλωστε δεν θέλει ολόκληρα τσαμπιά, με τις ρόγες φωνάζει το ‘’Ζήηητωω’’ πολύ δυνατότερα.

Νομίζω πως με την χαρούμενη προσμονή των πολύχρωμων εκλογών θα πρέπει να ετοιμαζόμαστε για παροχές όχι ανάλογες της ιστορίας μας αλλά ανάλογες της πνευματικής μας εγκεφαλοπάθειας. . Εγώ γιατρός δεν είμαι και δεν παίρνω θέσιν επί ιατρικών θεμάτων και κυρίως της εγκεφαλικής λειτουργίας των συμπολιτών μου. Η παγκόσμια πάντως κοινότητα των νευροχειρουργών δείχνει απελπισμένη με την εξέλιξη της κεφαλαλγίας του Ελληνικού λαού. Δώστε λίγα λεφτά ακόμα στις λεχώνες να φύγουν τα σεκλέτια!

Όσοι πάντως κατάγεστε από το ιστορικό νησί της Κρήτης μην περιμένετε νέον αυτοκινητόδρομο από τα Χανιά στο Λασίθι. Θα εξακολουθήσετε να σκοτώνεστε σαν κουνούπια την ίδια μέρα που ο Κυριάκος του Κωνσταντίνου θα κάνει χιλιάδες κουμπαριές και θα μοιράζει παραμορφωτικά καθρεφτάκια που θα σας κάνουν όλους όμορφους.

Τι να το κάνεις βρε σύντεκνε το τραίνο στο Ρέθεμνος, πιές καμπόσες τσικουδιές και πέσε για ύπνο. Τα παιδιά σου θα βρουν δουλειά στην Γερμανία, εσύ πέσε, θα σε ειδοποιήσουμε πότε να ξυπνήσεις.

Φοίβος Ιωσήφ

  • Φτάσαμε πιά κοντά στον Θεό

    Φοίβος Ιωσήφ Ήταν τόσο κοντά ο Θεός και δεν το ξέραμε, τώρα το μάθαμε. Αυξήσαμε τις γνώσει…
  • Ο πασίγνωστος El Arabi

    Η μαθητιώσα νεολαία και η φίλαθλη τοιαύτη ξέρει καλά να ξεχωρίζει τις αξίες από τις απαξίε…
  • Ατιμούλια Έλληνες

    Εθνικά σύνορα είναι εκείνα που δείχνουν τα γεωγραφικά σημεία στα οποία φθάνουν τα συμφέρον…
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
  • Ο πασίγνωστος El Arabi

    Η μαθητιώσα νεολαία και η φίλαθλη τοιαύτη ξέρει καλά να ξεχωρίζει τις αξίες από τις απαξίε…
  • Ατιμούλια Έλληνες

    Εθνικά σύνορα είναι εκείνα που δείχνουν τα γεωγραφικά σημεία στα οποία φθάνουν τα συμφέρον…
  • Ανθρωπωδία

    Είναι η ᾠδὴ τῶν τράγων = χορικό άσμα των λατρευτῶν του Διονύσου που φορούσαν δέρματα τράγω…
Περισσότερα άρθρα από Φοίβος Ιωσήφ
  • Θερμοπύλες

    Φαντάσου ότι είσαι ένας πολίτης του Ισραήλ. Εβραίος στο θρήσκευμα πλην κοσμικός, γαλουχημέ…
  • Για να τιμηθεί ο Λόρδος Βύρων

    Από τον Κώστα Μαυρομάτη Επιστολή προς τον Στρατηγό Διοικητή του Δ΄Σώματος Στρατού Παπασταθ…
  • Βυρώνεια…

    Στο φύλλο της Τετάρτης 3 Απριλίου ο αγαπητός συλλέκτης-ερευνητής ο Κώστας Μαυρομάτης, μας …
Περισσότερα άρθρα από ΓΝΩΜΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Θερμοπύλες

Φαντάσου ότι είσαι ένας πολίτης του Ισραήλ. Εβραίος στο θρήσκευμα πλην κοσμικός, γαλουχημέ…