Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Με «Περιφερειακή Σύνθεση» και χωρίς «κομματικές εμμονές» διεκδικεί την ΠΑΜΘ ο Χριστόδουλος Τοψίδης

Με «Περιφερειακή Σύνθεση» και χωρίς «κομματικές εμμονές» διεκδικεί την ΠΑΜΘ ο Χριστόδουλος Τοψίδης

0

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση για την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στην Κομοτηνή

 Αμοιρίδης-Χατζηγκενέ και Μωραΐτης από την Ξάνθη

Με μια λέξη άγνωστη στη σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας, όπως είπε, με τη λέξη «διεκδίκηση» για όσα μπορούν να κατακτηθούν, παρουσίασε το στίγμα του συνδυασμού με τον οποίο κατέρχεται ως επικεφαλής στις επικείμενες εκλογές για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο Χριστόδουλος Τοψίδης.

Στην κατάμεστη αίθουσα της Λέσχης Κομοτηναίων, το πρωί της Κυριακής, ο σημερινός πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του με το συνδυασμό «Περιφερειακή Σύνθεση», παρουσιάζοντας το όραμά του για την Περιφέρεια ΑΜΘ, προκειμένου να βαδίσει σε μία σύγχρονη, ευρωπαϊκή, αναπτυξιακή πορεία. Ο κ. Τοψίδης μίλησε για τις προτεραιότητες και τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού δίνοντας έμφαση στην κοινωνική συνοχή, την απασχόληση την ανάπτυξη, τον πολιτισμό και τον τουρισμό.

Τόνισε δε, χαρακτηριστικά, ότι: «η Περιφέρειά μας πρέπει να αλλάξει και θα αλλάξει πορεία, δεν αλλάζει με κομματικές εμμονές και χρίσματα, η αλλαγή χρειάζεται πάθος και διάθεση για δουλειά, με ανθρώπους που δεν φοβούνται να δουλέψουν, αλλά έχουν μάθει στη ζωή τους να παλεύουν, που δεν θα κρύβονται, δεν θα διχάζουν αλλά θα πετύχουν αναπτυξιακό έργο και χειροπιαστά αποτελέσματα».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι δύο Αντιπεριφερειάρχες Δράμας και Καβάλας, κ. Αργύρης Πατακάκης και κ. Θόδωρος Μαρκόπουλος, καθώς και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Μιχάλης Αμοιρίδης, Κωνσταντίνος Εξακουστός, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, Χατζηγκενέ Ιρφάν, Νίκος Ιωσηφίδης και Σταύρος Καβαρατζής, εκπρόσωποι φορέων της Κομοτηνής, δημοτικοί σύμβουλοι, επιχειρηματίες, φίλοι και άλλοι.

Ο Χριστόδουλος Τοψίδης δήλωσε ότι τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σπ. Καρανικόλας: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο γιατί στις Ευρωεκλογές θα κριθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Το πολιτικό του πρόγραμμα παρουσίασε από την Ξάνθη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, Σπύρος Κα…