Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Γ΄ Εθνική: Με νίκη του Άρη Αβάτου έληξε το επεισοδιακό το ντέρμπυ με τον Ορφέα

Γ΄ Εθνική: Με νίκη του Άρη Αβάτου έληξε το επεισοδιακό το ντέρμπυ με τον Ορφέα

0

Ηττήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο η Ασπίδα στο Οφρύνιο

Σε ένα επεισοδιακό αγώνα ο Άρης Αβάτου επικράτησε με 1-0 του Ορφέα Ξάνθης και ανάσανε βαθμολογικά. Το πρώτο μέρος σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο με άσχημες καιρικές συνθήκες και λίγο κόσμο στις κερκίδες ήταν μέτριο με ελάχιστες φάσεις κυρίως για τους τυπικά γηπεδούχους του Αβάτου με σουτ του Γκέκα που δεν ανησύχησαν τον Ρούφο.

Η φάση στο 56′ στο δεύτερο μέρος σημάδεψε τον αγώνα όταν ο Τζαμπάζ Χακή του Ορφέα έδωσε κατά λάθος προς τα πίσω πάσα στον Κουτσούμπα όπου από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για τον Άρη. Στην φάση αυτή ο επόπτης σήκωσε για οφ σάιντ αλλά ο διαιτητής Μαρόπουλος κατοχύρωσε το γκολ μέσα σε διαμαρτυρίες από τους τυπικά φιλοξενούμενους με αποτέλεσμα να αποβληθεί λίγο ο Μακράκης για διαμαρτυρία παίρνοντας δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Ορφέας παρά το μειονέκτημα του προσπάθησε με ένα σουτ του Τορομανίδη, με τους παίκτες του Άρη να απειλούν με σουτ του Ταχτσίδη που απέκρουσε σε κόρνερ ο Ρούφος. Κακή στιγμή τραυματισμός του Ζήνωνος που χτύπησε την μύτη σε διεκδίκηση.

ΆΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Ψεμματάς, Κούτρας, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Μίλερ, Δόντσος, Γκέκας (68′ Ζήνωνος, 80′ Ζωσιμίδης), Σιχλοιμίρης, Σαρηγιαννίδης (90′ Καλογιάννης), Κοτόπουλος (78′ Ταχτσίδης).

ΟΡΦΕΑΣ: Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Τορομανίδης (73′ Λαζαρίδης), Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης (61′ Χίντ Ιμέρ), Χαλήλ Ιμπράμ, Πασχαλάκης (67′ Μουμίνογλου)

Υπέκυψε στο δεύτερο ημίχρονο η Ασπίδα Ξάνθης στο Οφρύνιο

Δύσκολα έβαλε η Ασπίδα Ξάνθης στον εκ των πρωτοπόρων και ενισχυμένο Αετό Οφρυνίου, ωστόσο υπέκυψε στο δεύτερο μέρος και ηττήθηκε με 3-1.  Η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά με καλή άμυνα κράτησε στο μηδέν τον Αετό που ξεκίνησε επιθετικά με Μουδούρογλου, Παυλίδη και Δουμάνη και είχε μια καλή φάση στο 25′  σε σουτ των δυο τελευταίων που απέκρουσε ο καλός και πάλι Δεμένικος. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 57′ έκαναν το 1-0 όταν από σέντρα του Παυλίδη ο Μουδούρογλου με σουτ έκανε το 1-0, σε μια φάση που πάντως οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ. Στο 65′ οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 με ένα πολύ τυχερό γκολ, όταν η μπάλα κόλλησε στον λασπωμένο αγωνιστικό χώρο με τον Παυλίδη από κοντά να σκοράρει για τον Αετό.

Η Ασπίδα μείωσε με τον Σάββογλου στο 71′ σε 2-1 αλλά στο 82′ ο Παυλίδης με σουτ έκανε το 3-1 και έφερε την ομάδα του στους 17 βαθμούς και στην δευτερη θέση μαζί με την Καβάλα, ενω η Ασπίδα παρέμεινε στους 6 βαθμούς και την επόμενη εβδομάδα υποδέχεται τον Αλέξανδρο Κιλκίς στην Ξάνθη. Διαιτητής ήταν ο Στρατούδης της ΕΠΣ Έβρου με βοηθούς τους Γκιόση και Δανδανίδη από την ΕΠΣ Θράκης.

ΑΕΤΟΣ ΟΦΡΥΝΙΟΥ (Σίτσας): Κυφωνίδης, Καζαντζίδης, Βουζουλίδης, Καραγιαννίδης, Παυλίδης Ν., Δαγκούλης, Μουδούρογλου, Ελέζι, Παυλίδης Γ. Δούμανης, Κωνσταντίνου.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Σαμαράς): Δεμένικος, Σαμαράς (46′ Κατσής), Ζώτος (74′ Νταμπανλής), Νικολούδης, Θεοφυλάκης (80′ Χατζηπαρασκευάς), Μερακλής, Κυριαζίδης, Παπαδόπουλος, Χριστοφορίδης, Σαββόγλου, Ανδρέου (55′ Δογανίδης).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΕ Καλαμπακίου – Απόλλων Παραλιμνίου 0-1

Πανσερραϊκός – Νέστος Χρυσούπολης 1-2

Αλέξανδρος Κιλκίς – Εθνικός Αλεξ/πολης 3-1

Άρης Αβάτου – Ορφέας Ξάνθης 1-0

Αετός Ορφανού – Ασπίδα Ξάνθης 3-1

Κεραυνός Πέρνης – ΠΑΟΚ Κοσμίου 1-0

Εθνικός Σιδηροκάστρου – Καβάλα 0-6

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 8 ΑΓΩΝΕΣ

  1. Νέστος Χρυσούπολης 18 (17-7)
  2. Αετός Οφρυνίου 17 (17-8)

-. ΑΟ Καβάλα 17 (19-3)

  1. Ορφέας Ξάνθης 14 (12-8)
  2. Αλέξανδρος Κιλκίς 13 (10-3)
  3. Πανσερραϊκός 12 (13-11)

-. Κεραυνός Πέρνης 12 (6-3)

  1. Απόλλων Παραλιμνίου 11 (6-7)

-. Άρης Αβάτου 11 (9-8)

  1. Εθνικός Σιδηροκάστρου 8 (3-14)
  2. ΠΑΟΚ Κοσμίου 7 (7-12)
  3. ΑΕ Καλαμπακίου 6 (5-12)

-. Ασπίδα Ξάνθης 6 (6-22)

  1. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3 (5-19)

Πηγή: thraki sports

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…