Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αγροτικά Έως τις 10 Δεκεμβρίου ενστάσεις για την εξισωτική αποζημίωση

Έως τις 10 Δεκεμβρίου ενστάσεις για την εξισωτική αποζημίωση

0

Αναρτήθηκαν ηλεκτρονικά οι δικαιούχοι

 Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δημοσιοποίησε τους πίνακες με τους εγκεκριμένους και τους απορριπτόμενους δικαιούχους της εξισωτικής αποζημίωσης για το έτος 2018, βάσει των οποίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους ατομικούς τους κωδικούς στην ειδική εφαρμογή και να προχωρήσουν σε έλεγχο για να δουν εάν εγκρίνονται ή απορρίπτονται για την επερχόμενη πληρωμή της εξισωτικής. Η εν λόγω πληρωμή υπολογίζεται ότι θα πραγματοποιηθεί, με βάση τα σημερινά δεδομένα, λίγο πριν από τις εορτές των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τη Δευτέρα ολοκληρώθηκε η πρώτη κατάταξη των παραγωγών που αιτήθηκαν στο Μέτρο 13 «Ενισχύσεις σε περιοχές που χαρακτηρίζονται από φυσικά ή άλλα ειδικά μειονεκτήματα» του ΠΑΑ 2014-2020 (Εξισωτική αποζημίωση». Οι παραγωγοί διαφωνούν με το αποτέλεσμα που θα δουν στην εφαρμογή, καλούνται να υποβάλλουν ενδικοφανή προσφυγή, δηλαδή ένσταση ηλεκτρονικά έως τις 10 Δεκεμβρίου 2018.

 Διαδικασία υποβολής ενδικοφανούς προσφυγής

1. Οι προσφυγές υποβάλλονται εντός δέκα εργασίμων ημερών από την αναγραφόμενη στους ανωτέρω πίνακες ημερομηνία.

Για το έτος αιτήσεων 2018 το διάστημα υποβολής ενδικοφανών προσφυγών ξεκινά την Τρίτη 27.11.2018 (ώρα 00.01 π.μ.) με καταληκτική ημερομηνία την 10η Δεκεμβρίου 2018 (ώρα 23.59 μ.μ.).

2. Η υποβολή πραγματοποιείται απ’ ευθείας από τον ενδιαφερόμενο παραγωγό με τη χρήση των προσωπικών του κωδικών, στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ → Online εφαρμογές του ΟΠΕΚΕΠΕ μέσω της Καρτέλας Αγρότη (https://osdeopekepe.dikaiomata.gr/FarmersTab) → Μέτρο 13→ 2018→ Ένταξη και ειδικότερα μέσω της Οθόνης «Ενδικοφανείς Προσφυγές».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αγροτικά
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…