Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πόλεμος ανακοινώσεων ΠΑΕ Ξάνθης – Κούγια για τη διαιτησία

Πόλεμος ανακοινώσεων ΠΑΕ Ξάνθης – Κούγια για τη διαιτησία

0

Αποκατάσταση για τους βασικούς με ΑΕΛ

Η Ξάνθη νίκησε 1-0 την ΑΕΛ για την 6η αγωνιστική της Super League χάρη  σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γέντρισεκ. Οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν «ενοχλημένες» από τη διαιτησία του αγώνα προχωρώντας σε ανακοινώσεις.  Οι φιλοξενούμενοι δια στόματος Αλέξη Κούγια εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους, με τη διοίκηση της Ξάνθης να απαντά κι αυτή μέσω ανακοίνωσης.

 Κούγιας: «Αυτόν τον διαιτητή τον έχει φέρει ο Μελισσανίδης»

Ο Αλέξης Κούγιας εμφανίστηκε έξαλλος στις δηλώσεις του μετά την λήξη της αναμέτρησης. O ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» άφησε αιχμές για την διαιτησία του Γιώργου Λάμπρου, ο οποίος απέβαλλε δύο παίκτες της ΑΕΛ και καταλόγισε πέναλτι σε μαρκάρισμα που έγινε εκτός περιοχής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κούγια: «Mόνο με γέλιο μπορώ να αντιμετωπίσω αυτήν την κατάσταση. Σε λίγο θα παίζουν ξένοι διαιτητές και στα ντέρμπι των τοπικών πρωταθλημάτων. Δεν γνωρίζω τι πρέπει να πω στα παιδιά μου. Συγχαρητήρια στον κύριο Γραμμένο. Συγχαρητήρια στην ΚΕΔ. Γι’ αυτό το πολύ ωραίο που μας επιφύλασσε σήμερα. Είμαστε ευτυχισμένοι που συμμετείχαμε σε αυτήν την τεράστια ποδοσφαιρική γιορτή. Είμαστε ευτυχισμένοι που ζούμε σήμερα αυτό που ζούμε σήμερα. Ευχαριστώ πάρα πολύ δεν έχω να πω τίποτα. Που τον βρήκαν αυτόν τον τύπο από την Εύβοια σήμερα. Τον έχει φέρει ο Μελισσανίδης από πέρυσι.»

ΠΑΕ Ξάνθης: Μοναδικό λάθος η κίτρινη κάρτα στον Ντε Λούκας

Η διοίκηση της Ξάνθης εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία στον αγώνα με την ΑΕΛ, με σαφείς υπόνοιες για την τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια.

Αναλυτικά: «Όταν οι δημόσιες τοποθετήσεις και οι εμφανίσεις ενός “ανδρός” είναι μηδενικές τα τελευταία 10 χρόνια, τότε τη μία φορά που εμφανίζεται, όλη η Ελλάδα οφείλει να τον ακούει προσεκτικά, να τον επικροτεί και αποθεώνει, όπως όλος ο θεσσαλικός κάμπος. Στο 10ο λεπτό η κίτρινη κάρτα που υπεδείχθη από τον διαιτητή στον Ντε Λούκας ήταν κόκκινη. Αυτό ήταν και το μοναδικό λάθος του διαιτητή στο μποξ που παίχτηκε».

Πρόγραμμα αποκατάστασης

Μία μέρα μετά την 2η φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα, η Xanthi FC επέστρεψε στα γήπεδα του προπονητηρίου της στα Πηγάδια. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του 1-0 επί της Λάρισας ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις κατοχής μπάλας και τακτική. Ο Κασά Καμαρά που θα ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις της Εθνικής Μαυριτανίας, στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα αποφασιστεί σε ποιο από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια θα απουσιάσει.

Στις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελπίδων κλήθηκε και ο Δημήτρης Μελιόπουλος. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γκούμας κάλεσε 19 ποδοσφαιριστές στην Εθνική Νέων για δύο φιλικούς αγώνες στην Λετονία (12, 15/10) στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19».

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά την 6η αγωνιστική

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ασημένιες οι Κορασίδες της Ασπίδας Ξάνθης!

Πήρε το πρωτάθλημα ο Αστέρας Καβάλας Ο Αστέρας Καβάλας είναι ο πρωταθλητής στην κατηγορία …