Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Χόρχε Κασάδο: Από τις ακαδημίες της Ρεάλ στην Ξάνθη

Χόρχε Κασάδο: Από τις ακαδημίες της Ρεάλ στην Ξάνθη

0

Στους 50 πιο ταλαντούχους παίκτες μαζί με Καρβαχάλ, Λούκας Βάσκες και Νάτσο

Ο αμυντικός της Ξάνθης, Χόρχε Κασάδο, σε αφιέρωμα της Marca συγκαταλέγεται στους 50 πιο υποσχόμενους ποδοσφαιριστές, που έβγαλαν οι ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης από το 2011 και μετά.

Μεγάλη τιμή για τον Χόρχε Κασάδο, καθώς ο αμυντικός της Ξάνθης σε αφιέρωμα της Marca συμπεριλαμβάνεται στους 50 πιο υποσχόμενους ποδοσφαιριστές, που έβγαλαν οι ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης από το 2011 και μετά. Για να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται, μιλάμε για μία λίστα, στην οποία βρίσκονται ονόματα όπως αυτά των Ντάνι Καρβαχάλ, Λούκας Βάσκες και Νάτσο, που κάνουν σπουδαία καριέρα στη «Βασίλισσα», του Άλβαρο Μοράτα της Τσέλσι και του Ντένις Τσέρισεφ της Βαλένθια.

Ο Κασάδο ήταν μέλος των τμημάτων υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης από το 2010 έως το 2014. Στα μέρη μας ήρθε για λογαριασμό της Ξάνθης το καλοκαίρι του 2017 και μέχρι σήμερα έχει φορέσει τη φανέλα των «Ακριτών» 29 φορές αγωνιζόμενος είτε ως στόπερ, είτε ως αριστερό μπακ.

Αναλυτικά, το αφιέρωμα της Marca αναφέρει για τον 29χρονο Ισπανό αμυντικό: «ο Κασάδο έκανε στην αριστερή πλευρά της Καστίγια (η β’ ομάδα της Ρεάλ) ό,τι ο Καρβαχάλ στη δεξιά. Για πολύ καιρό ήταν το κορυφαίο δίδυμο ακραίων αμυντικών της ακαδημίας. Έπαιξε δύο σεζόν στην Καστίγια πριν πάει στις Ρεάλ Μπέτις, Πονφεραντίνα, Σαραγόσα και στη συνέχεια στο εξωτερικό. Τώρα έχει εδραιωθεί στην Ξάνθη στην Ελλάδα, όπου αποτελεί αναπόσπαστο εργαλείο στην αριστερής της πλευρά».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική Μπάσκετ: Η Ασπίδα στα play offs!

Μετά τη νίκη της επί του Βότση Η Ασπίδα Ξάνθης πέτυχε μεγάλη νίκη στην προτελευταία αγωνισ…