Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Η ΠΑΜΘ μάρτυρας του πιο βάναυσου προσώπου της παράνομης διακίνησης μεταναστών

Η ΠΑΜΘ μάρτυρας του πιο βάναυσου προσώπου της παράνομης διακίνησης μεταναστών

0

Νέο σοκ από το πολύνεκρο δυστύχημα στην Καβάλα. Κάηκαν μετά από σύγκρουση με φορτηγό διακινητής και παράτυποι μετανάστες που επέβαιναν σε ΙΧ

Το πιο βάναυσο πρόσωπο της διακίνησης παράτυπων μεταναστών αποκαλύφθηκε το τελευταίο διάστημα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αποκαλύπτοντας την τραγωδία που αποτελεί για τους ίδιους τους πρόσφυγες/μετανάστες, αλλά και για τη χώρα μας το μη ελεγχόμενο μέρος των μεταναστευτικών/προσφυγικών ροών. Μετά το τριπλό φονικό στον Έβρο, σοκ προκάλεσε και το πολύνεκρο δυστύχημα τα χαράματα του Σαββάτου στο 138ο χλμ. της παλαιάς Εθνικής Οδού Καβάλας – Θεσσαλονίκης, όταν αυτοκίνητο που μετέφερε παράτυπους μετανάστες προσέκρουσε μετωπικά με φορτηγό δημόσιας χρήσης, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά.

Δυνάμεις της Πυροσβεστική Υπηρεσίας ανέσυραν από το αυτοκίνητο νεκρούς και τους έντεκα επιβαίνοντες, ενώ ο 39χρονος οδηγός του φορτηγού απεγκλωβίστηκε από το όχημα ελαφρά τραυματισμένος.

Οι θανόντες και ο τραυματίας μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου ο 39χρονος αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας το αυτοκίνητο, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας που αντιστοιχούν σε άλλο όχημα, εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης αλλοδαπών, ενώ προηγουμένως δεν είχε σταματήσει σε σήματα συνεργείου αστυνομικών ελέγχων για έλεγχο.

Οι καταδιώξεις διακινητών είναι καθημερινό φαινόμενο σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ενώ συχνά καταλήγουν μέσα σε πόλεις και οικισμούς ή και σε τροχαία ατυχήματα, που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή διακινούμενων, αστυνομικών, αλλά και των διερχόμενων κατά περίπτωση, κατοίκων της περιοχής ή πολιτών.

* Φωτογραφία: proininews.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε διωκόμενο με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Αρχών της Γερμανίας

Κατηγορήθηκε για απάτη Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης 12 Μαρτίου 2024, στην Κομοτηνή, απ…