Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Τάρτα με κοτόπουλο και μανιτάρια

Τάρτα με κοτόπουλο και μανιτάρια

0
tarta kotopoulo

1 φύλλο σφολιάτας

1 φιλέτο κοτόπουλου 300 γρ.

3 φλυτζάνια μανιτάρια ψιλοκομμένα

2 φλυτζάνια τυρί γκούντα τριμμένη

2 κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες

2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

1 1/2 φλυτζάνι γιαούρτι

2 αυγά και 2 κρόκοι αυγών

1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

1 κουταλιά φρέσκα μυρωδικά ή 1 κουταλάκι ξερά

Ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι

Βάζουμε τη σφολιάτα σε παραλληλόγραμμο ταψάκι και την ψήνουμε. Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομματάκια και το σοτάρουμε στο ελαιόλαδο, μαζί με το φρέσκο κρεμμυδάκι και τα μανιτάρια. Όταν μαραθούν, σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τις κόκκινες πιπεριές, το γιαούρτι, τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι, τα αυγά που έχουμε χτυπήσει ελαφρά και το μισό τυρί γκούντα.

Απλώνουμε πάνω στην ψημένη σφολιάτα το μίγμα, σκεπάζουμε με το υπόλοιπο τυρί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου, μέχρι να ροδίσει ελαφρά.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
  • Καροτόπιτα

    Για τη ζύμη: -600 γρ. (5 φλιτζ. τσαγιού) αλεύρι για όλες τις χρήσεις -200 γρ. (1 κεσεδάκι)…
  • Νηστίσιμα ζυμαρικά με σάλτσα ταραμά

    -400 γρ. ζυμαρικά της αρεσκείας σας -4 πιπεριές Φλωρίνης, από βάζο, στραγγισμένες και ψιλο…
  • Σαλάτα πλιγούρι με φέτα, κάστανα και ρόδι

    4-6 κ.σ. ελαιόλαδο 200 γρ. πλιγούρι 200 ml ζωμό λαχανικών 200 γρ. πράσα 1 σκ. σκόρδο, ψιλο…
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καροτόπιτα

Για τη ζύμη: -600 γρ. (5 φλιτζ. τσαγιού) αλεύρι για όλες τις χρήσεις -200 γρ. (1 κεσεδάκι)…