1 φύλλο σφολιάτας
1 φιλέτο κοτόπουλου 300 γρ.
3 φλυτζάνια μανιτάρια ψιλοκομμένα
2 φλυτζάνια τυρί γκούντα τριμμένη
2 κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 1/2 φλυτζάνι γιαούρτι
2 αυγά και 2 κρόκοι αυγών
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κουταλιά φρέσκα μυρωδικά ή 1 κουταλάκι ξερά
Ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι
Βάζουμε τη σφολιάτα σε παραλληλόγραμμο ταψάκι και την ψήνουμε. Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομματάκια και το σοτάρουμε στο ελαιόλαδο, μαζί με το φρέσκο κρεμμυδάκι και τα μανιτάρια. Όταν μαραθούν, σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τις κόκκινες πιπεριές, το γιαούρτι, τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι, τα αυγά που έχουμε χτυπήσει ελαφρά και το μισό τυρί γκούντα.
Απλώνουμε πάνω στην ψημένη σφολιάτα το μίγμα, σκεπάζουμε με το υπόλοιπο τυρί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου, μέχρι να ροδίσει ελαφρά.