Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Μακαρονάδα α λα Ελληνικά

Μακαρονάδα α λα Ελληνικά

0
makaronada ellinikiki

-½ πακέτο ζυμαρικά της επιλογής σας

-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

-2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

-250γρ. φέτα τριμμένη

-2 κουτ. γλυκού ρίγανη

-6-7 κλωναράκια φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο ή 1 κουτ.σούπας ξερό δυόσμο

-1 ντομάτα σε κυβάκια για το σερβίρισμα

-αλάτι-πιπέρι

Βράζετε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό αλλά δεν τα στραγγίζετε. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε για 1 λεπτό το σκόρδο. Δεν θέλετε να τηγανιστεί πολύ και να μαυρίσει, απλά να μαραθεί και να βγάλει τα αρώματά του. Προσθέτετε στο τηγάνι τη φέτα και τα μυρωδικά και με μια τρυπητή κουτάλα ρίχνετε και τα μακαρόνια με όσο νερό παίρνει η κουτάλα. Ανακατεύετε καλά πάνω στη φωτιά μέχρι να αναμειχθούν ομοιόμορφα τα υλικά σας και σερβίρετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψιλοκομμένη ντομάτα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
  • Κέικ Λεμόνι με λεμονοκρέμα

    Για τη λεμονόκρεμα 200 ml. φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού 20 γρ. κόρν φλάουρ 160 γρ. ζάχαρη …
  • Μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας

    Για τον πουρέ μελιτζάνας -2 κιλά μελιτζάνες φλάσκες -2 κουτ. σούπας βούτυρο φρέσκο -3 κουτ…
  • Ψαρονέφρι γεμιστό

    1 ψαρονέφρι 100 γρ. χαλούμι 30 γρ. πάστα ελιάς 2 μεσαίες τομάτες αλάτι πιπέρι ρίγανη λίγο …
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κέικ Λεμόνι με λεμονοκρέμα

Για τη λεμονόκρεμα 200 ml. φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού 20 γρ. κόρν φλάουρ 160 γρ. ζάχαρη …