Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Μακαρονάδα α λα Ελληνικά

Μακαρονάδα α λα Ελληνικά

0
makaronada ellinikiki

-½ πακέτο ζυμαρικά της επιλογής σας

-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

-2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

-250γρ. φέτα τριμμένη

-2 κουτ. γλυκού ρίγανη

-6-7 κλωναράκια φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο ή 1 κουτ.σούπας ξερό δυόσμο

-1 ντομάτα σε κυβάκια για το σερβίρισμα

-αλάτι-πιπέρι

Βράζετε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό αλλά δεν τα στραγγίζετε. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε για 1 λεπτό το σκόρδο. Δεν θέλετε να τηγανιστεί πολύ και να μαυρίσει, απλά να μαραθεί και να βγάλει τα αρώματά του. Προσθέτετε στο τηγάνι τη φέτα και τα μυρωδικά και με μια τρυπητή κουτάλα ρίχνετε και τα μακαρόνια με όσο νερό παίρνει η κουτάλα. Ανακατεύετε καλά πάνω στη φωτιά μέχρι να αναμειχθούν ομοιόμορφα τα υλικά σας και σερβίρετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψιλοκομμένη ντομάτα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
  • Κολιοί στο φούρνο με ντοματίνια

    -4 κολιούς μέτριους -200γρ. ντοματίνια μεγάλα -1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο -2 σκελίδες σκόρδο…
  • tarta kotopoulo

    Τάρτα με κοτόπουλο και μανιτάρια

    1 φύλλο σφολιάτας 1 φιλέτο κοτόπουλου 300 γρ. 3 φλυτζάνια μανιτάρια ψιλοκομμένα 2 φλυτζάνι…
  • boureki-kalokairino

    Μπουρέκι κολοκυθιού

    -½ κιλό μέτριες πατάτες, χωρίς φλούδα -½ κιλό μέτρια κολοκυθάκια, πλυμένα και καθαρισμένα …
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κολιοί στο φούρνο με ντοματίνια

-4 κολιούς μέτριους -200γρ. ντοματίνια μεγάλα -1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο -2 σκελίδες σκόρδο…