Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Μακαρονάδα α λα Ελληνικά

Μακαρονάδα α λα Ελληνικά

0
makaronada ellinikiki

-½ πακέτο ζυμαρικά της επιλογής σας

-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

-2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

-250γρ. φέτα τριμμένη

-2 κουτ. γλυκού ρίγανη

-6-7 κλωναράκια φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο ή 1 κουτ.σούπας ξερό δυόσμο

-1 ντομάτα σε κυβάκια για το σερβίρισμα

-αλάτι-πιπέρι

Βράζετε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό αλλά δεν τα στραγγίζετε. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε για 1 λεπτό το σκόρδο. Δεν θέλετε να τηγανιστεί πολύ και να μαυρίσει, απλά να μαραθεί και να βγάλει τα αρώματά του. Προσθέτετε στο τηγάνι τη φέτα και τα μυρωδικά και με μια τρυπητή κουτάλα ρίχνετε και τα μακαρόνια με όσο νερό παίρνει η κουτάλα. Ανακατεύετε καλά πάνω στη φωτιά μέχρι να αναμειχθούν ομοιόμορφα τα υλικά σας και σερβίρετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψιλοκομμένη ντομάτα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
  • kokkinolaxano salata

    Σαλάτα ζεστή κόκκινο λάχανο με τυροκαυτερή

    2 φλιτζάνια κόκκινο λάχανο ψιλοκομμένο 1φλιτζάνι σέλερι ψιλοκομμένο 4 δαμάσκηνα ξερά κομμέ…
  • tourta kardia

    Τούρτα Καρδιά

    για το παντεσπάνι 4 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα αλεύρι 1 μπέικιν πάουντερ 1 βανίλια 2 κουτ…
  • papardeles prasa

    Παπαρδέλες με πράσα και μανιτάρια

    1 πακέτο παπαρδέλες ή ταλιατέλες 4 πράσα κομμένα σε ροδέλες 400γρ. μανιτάρια σε φέτες 50γρ…
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σαλάτα ζεστή κόκκινο λάχανο με τυροκαυτερή

2 φλιτζάνια κόκκινο λάχανο ψιλοκομμένο 1φλιτζάνι σέλερι ψιλοκομμένο 4 δαμάσκηνα ξερά κομμέ…