Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Μακαρονάδα α λα Ελληνικά

Μακαρονάδα α λα Ελληνικά

0
makaronada ellinikiki

-½ πακέτο ζυμαρικά της επιλογής σας

-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

-2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

-250γρ. φέτα τριμμένη

-2 κουτ. γλυκού ρίγανη

-6-7 κλωναράκια φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο ή 1 κουτ.σούπας ξερό δυόσμο

-1 ντομάτα σε κυβάκια για το σερβίρισμα

-αλάτι-πιπέρι

Βράζετε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό αλλά δεν τα στραγγίζετε. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε για 1 λεπτό το σκόρδο. Δεν θέλετε να τηγανιστεί πολύ και να μαυρίσει, απλά να μαραθεί και να βγάλει τα αρώματά του. Προσθέτετε στο τηγάνι τη φέτα και τα μυρωδικά και με μια τρυπητή κουτάλα ρίχνετε και τα μακαρόνια με όσο νερό παίρνει η κουτάλα. Ανακατεύετε καλά πάνω στη φωτιά μέχρι να αναμειχθούν ομοιόμορφα τα υλικά σας και σερβίρετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψιλοκομμένη ντομάτα.

  • kotopoulo-kous kous

    Ζουμερό κοτόπουλο με κους-κους

    1 μέτριο κοτόπουλο ολόκληρο γύρω στο 1½ κιλό αποξηραμένα μυρωδικά ή μπαχαρικά της αρεσκεία…
  • Ραγού Μοσχάρι με παπαρδέλες

    1 πακέτο παπαρδέλες 100 gr. τυρί 1200 gr. μοσχαρίσιο κρέας ( ποντίκι ή κότσι) 2 κουταλιές …
  • Κεφτεδάκια κοκκινιστά με πουρέ

    -700-800 γρ. κιμάς χοιρινός και μοσχαρίσιος ανάμεικτος -1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο -2 σκ…
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σαλάτα με πλιγούρι, καρύδια και ρόδι

160γρ. πλιγούρι 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι ντομάτα …