Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αλλάζει ριζικά η ομάδα Νέων της Ξάνθης

Αλλάζει ριζικά η ομάδα Νέων της Ξάνθης

0

Μένουν 7 και φεύγουν 12!

Εντελώς διαφορετική ομάδα θα έχουμε τη νέα χρονιά στην Ξάνθη, με την Κ20 του συλλόγου να αλλάζει ριζικά με συνολικά 12 ποδοσφαιριστές να αποχωρούν από τον σύλλογο και μόλις 7 να παραμένουν.

Οι 7 που θα αγωνίζονται και τη νέα χρονιά στην ομάδα της Ξάνθης  είναι οι Ευθύμης Τσάπαρης, Θανάσης Γιανναράκης, Γιάννης Αγγελόπουλος, Νίκος Τριανταφύλλου, Κώστα Δουλγέρη, Γιάννη Ιωάννου και Γιάννη Ακριτίδη.

Αντιθέτως παρελθόν από τον σύλλογο αποτελούν οι: Κώστας Ζουρνατζίδης, Δημήτρης Θεοφυλάκης, Δημήτρης Καλογιάννης, Χρήστος Πεταλωτής, Κώστας Τενεκές, Φειζή Χασάνογλου, Κέβιν Τσέλα, Ιορδάνης Κιολέιδης, Κωνσταντίνος Πατσιώρας, Γιώργος Δημητρίου, Αρσένης Γκίκα και Κώστας Χατζής

Αξίζει να τονίσουμε πως η μαζική αποχώρηση των παιδιών δεν έχει να κάνει με απόφαση καθαρά της ΠΑΕ, καθώς αρκετοί από τους νεαρούς ζήτησαν από τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας, Νίκο Κεχαγιά να αποχωρήσουν αναζητώντας κάτι διαφορετικό μια και αρκετοί εξ’ αυτών ήταν στο τελευταίο ηλικιακό έτος για συμμετοχή στο πρωτάθλημα Super League Κ20 και δεν έβλεπαν προοπτική να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα και έτσι μετά από κουβέντα με τον πολύπειρο βετεράνο ποδοσφαιριστή του ΑΟΞ κρίθηκε καλύτερο να μείνουν ελεύθεροι.

Ο Κώστας Ζουρνατζίδης την φετινή χρονιά είχε 13 συμμετοχές αποχώρησε και ήδη όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει σε ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Εβρίτης αμυντικός Χρήστος Πεταλωτής με 24 συμμετοχές και έχοντας σημειώσει 2 τέρματα αποτέλεσε έκπληξη η αποχώρηση του με τον ίδιο πάντως ήδη να βρίσκεται σε διαβουλεύσεις για την ομάδα που θα συνεχίσει. Γεμάτη χρονιά είχε και ο Φειζή Χασάνογλου που αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια με τον ίδιο να αποχωρεί λόγω σπουδών. Έκπληξη αποτέλεσε η αποχώρηση και του διεθνή Αλβανού μέσου Κέβιν Τσέλα που πέρσι είχε 21 συμμετοχές έχοντας σκοράρει και ένα τέρμα.

Μετά από μια αρκετά καλή χρονιά και έτοιμος για το επόμενο βήμα αποχώρησε ο Δημήτρης Καλογιάννης που πέρσι αγωνίστηκε σε 22 ματς. Παιδί των Ακαδημιών του ΑΟΞ ο Δημήτρης Θεοφυλάκης που ζήτησε και αποτελεί παρελθόν απο την αγαπημένη του ομάδα, έχοντας πέρσι 12 συμμετοχές. Ενώ ανάλογη περίπτωση αποτελεί και ο Κώστας Τενεκές που πέρσι είχε 7 συμμετοχές. Αν και έκανε αρκετά καλή χρονιά με 12 συμμετοχές έχοντας και 2 τέρματα παρελθόν αποτελεί και ο Εβρίτης Κώστας Πατσιώρας. Καλή παρουσία είχε και ο Γιώργος Δημητρίου με 15 συμμετοχές που ωστόσο ζήτησε να αποχωρήσει για να επιστρέψει στον Βόλο. Ενώ παρελθόν αποτελεί και ο άτυχος την φετινή χρονιά Κώστας Χατζής, όπως και ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Αλβανίας, Αρσένης Γκίκα που αγωνίστηκε σε 5 ματς και  ζήτησε να αποχωρήσει καθώς θα μετακομίσει στην Αγγλία για σπουδές

Η ανανέωση είναι ακόμη μεγαλύτερη αν προσθέσουμε σε αυτούς και τους Χατζηχρήστου, Στοίνοβιτς και Παπάζογλου που αποχώρησαν τον  Ιανουάριο, με τις αποχωρήσεις έτσι να φτάνουν τις 15. Πάντως στην ομάδα της Ξάνθης υπάρχει αισιοδοξία για τη νέα χρονιά καθώς θα ανέβουν πολλά παιδιά απο την ομάδα Κ17 του συλλόγου συν τα παιδιά από την Ανδρική ομάδα που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους Νέους του συλλόγου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…