Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Τους «πειρατές» υδραυλικούς καταγγέλλει ο Σύνδεσμος Θερμοϋδραυλικών

Τους «πειρατές» υδραυλικούς καταγγέλλει ο Σύνδεσμος Θερμοϋδραυλικών

0

Διαμηνύει ότι δε θα επιδείξει καμία ανοχή σε οποιοδήποτε περιστατικό και καλεί τους πολίτες να καταγγέλουν κάθε παράνομη θερμοϋδραυλική εργασία

 Τονίζει ότι η «πειρατική» εργασία πλήττει περαιτέρω το επάγγελμά τους

 Ανακοίνωση σε αυστηρό τόνο και με αγανάκτηση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Θερμοϋδραυλικών Ν. Ξάνθης και καταδικάζει την «πειρατεία» που σχετίζεται με την μη νόμιμη άσκηση του επαγγέλματος του θερμοϋδραυλικού.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση: «τα μέλη του Συνδέσμου έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από την μη νόμιμη άσκηση του επαγγέλματος, ενώ ταυτόχρονα έρχονται αντιμέτωποι με επιπλέον δαπάνες που σχετίζονται με τα ήδη αυξημένα έξοδα συντήρησης των επιχειρήσεων τους αλλά και την δύσκολη διατήρηση των θέσεων εργασίας».

Για τους λόγους αυτούς, ο Σύνδεσμος Θερμοϋδραυλικών Ξάνθης, καλεί τους πολίτες – καταναλωτές να καταγγέλουν οποιαδήποτε παράνομη θερμοϋδραυλική εργασία προκειμένου να ασκηθούν όλες εκείνες οι νόμιμες πράξεις που προβλέπονται για την πάταξη του φαινομένου .

Ο Σύνδεσμος καλεί όσους ασκούν παράνομη δραστηριότητα του Θερμοϋδραλικού προκειμένου να τους βοηθήσει υποδεικνύοντας τον τρόπο για την νόμιμη άσκηση του επαγγέλματος.

«Με το πέρας του παραπάνω χρονικού ορίου για κάθε παράνομη δραστηριότητα που θα υποπίπτει στην αντίληψη των μελών του Συνδέσμου δεν θα υπάρξει καμία ανοχή και θα καταγγέλλεται άμεσα στους αρμόδιους φορείς προκειμένου να διενεργούνται όλες οι ενέργειες που προβλέπονται από τους νόμους και κανονισμούς για την αποτροπή του φαινομένου αυτού. Όλοι μαζί μπορούμε να βάλουμε ένα τέλος στην παράνομη άσκηση του επαγγέλματός μας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πιθανή διακοπή νερού αύριο σε περιοχές της πόλης

Στο πλαίσιο προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης από το Παρά…