Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Μπλόκο στην έναρξη του πρωταθλήματος ετοιμάζουν οι τηλεοπτικά άστεγες ομάδες

Μπλόκο στην έναρξη του πρωταθλήματος ετοιμάζουν οι τηλεοπτικά άστεγες ομάδες

0

Δυναμικά προτίθενται να αντιδράσουν οι ομάδες που δεν έχουν εξασφαλίσει τηλεοπτικό συμβόλαιο για τη νέα σεζόν. Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Ξάνθη, Λαμία, Παναιτωλικός και Απόλλων σχεδιάζουν να μην υπογράψουν την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος. Οι έξι «άστεγες» ομάδες ετοιμάζονται να δώσουν στη δημοσιότητα ανακοίνωση στην οποία θα καταφέρονται εναντίον της NOVA, επικαλούμενοι συνθήκες ανισονομίας.

Το θέμα είναι ωστόσο ότι οι συγκεκριμένοι σύλλογοι σκοπεύουν να φτάσουν, αν χρειαστεί, στα άκρα, μπλοκάροντας την έναρξη του προσεχούς πρωταθλήματος.

Κάτι που θα συμβεί με το να μην υπογράψουν οι Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Ξάνθη, Λαμία, Παναιτωλικός και Απόλλων την προκήρυξη, η οποία απαιτεί πλειοψηφία των 3/4.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΠΣ Ξάνθης: Με αγώνες σε Β1 και Β2 συνεχίζεται η δράση την Κυριακή

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές   Με τα παιχνίδια 20ης στην Β1 και της 21ης στην Β2 κατ…