Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επιχειρηματικότητα Η ΟΕΒΕ ενημερώνει τα μέλη της στις τεχνικές των Social Media

Η ΟΕΒΕ ενημερώνει τα μέλη της στις τεχνικές των Social Media

0

Ημερίδα την Τετάρτη 30 Μαΐου

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Νομού Ξάνθης διοργανώνει σε συνεργασία με το Xanthi TechLab μια ενδιαφέρουσα Ενημερωτική Ημερίδα για τους Επαγγελματίες της Ξάνθης, με σκοπό την άμεση δικτύωση, την προώθηση των προϊόντων των επιχειρήσεων, σε μια εποχή που συνεχώς εξελίσσεται, με κινητήρια δύναμη τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης!

Ο όρος μέσα κοινωνικής δικτύωσης (ή αλλιώς social media) αναφέρεται στα μέσα αλληλεπίδρασης και επικοινωνίας ομάδων ανθρώπων μέσω διαδικτυακών κοινοτήτων. Τα Social Media εμφανίζονται σε διάφορες μορφές όπως πχ. ιστολόγια, ιστοσελίδες όπως το Facebook, Instagram, Twitter, Forums.

Τα κοινωνικά δίκτυα αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των ανθρώπων , κάθε ηλικίας, και στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, καθώς 1 στους 2 Έλληνες αναζητά πληροφορίες σε σελίδες με αξιολογήσεις χρηστών.  Από την πλευρά των επιχειρήσεων, μία στις τρεις πλέον χρησιμοποιούν πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Πολλές γνωστές εταιρείες αξιοποιούν τις δυνατότητες διασύνδεσης που προσφέρουν τα social media για να ενισχύσουν την παραγωγικότητα, την καινοτομία, τη φήμη τους. Κάθε επιχείρηση θα πρέπει να προχωρήσει στην ανάπτυξη επίσημης πολιτικής για τη χρήση των κοινωνικών δικτύων.

Όλα τα παραπάνω θα συζητηθούν και θα αναλυθούν την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 στις 18:00 το απόγευμα στα γραφεία της Ο.Ε.Β.Ε. Νομού Ξάνθης, (Ανθυπασπιστού Μιλτιάδη Γεωργίου 24, δίπλα στα ΕΛΤΑ, στον 1ο όροφο) με εισηγητή τον Λεωνίδα Σκερλετόπουλο, Μarketing and communications strategist, Εθνικό Εκπρόσωπο Ευρωπαϊκού Οργανισμού Κοινωνικού Μάρκετινγκ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επιχειρηματικότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου ανά Ταμείο

Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Φεβρουαρίου 2022 την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 (για τους…