Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΠΟ: Πέρασε το -6 με «όχι» Γραμμένου και αποχώρηση της FIFA!

ΕΠΟ: Πέρασε το -6 με «όχι» Γραμμένου και αποχώρηση της FIFA!

0
superleague-web

Δεν θα υποβιβάζονται όσες ομάδες δεν παίρνουν άδεια για τη Super League

Την απόφαση για αλλαγή στις ποινές για τις ομάδες που δεν θα καταφέρουν να πάρουν άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, πήρε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Κατά την συνεδρίαση του σώματος στο… τραπέζι τέθηκε το αίτημα της Super League για την αλλαγή στις ποινές για τις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ. Σύμφωνα με το αίτημα της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, όποια ομάδα δεν καταφέρει να πάρει την άδεια, δεν θα υποβιβαστεί στην Football League, αλλά θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα με -6 βαθμούς αλλά και με περιορισμό στις μεταγραφές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ενέκρινε τις αλλαγές με ψήφους 15-2. Οι δύο αρνητικές ψήφοι ήταν από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, αλλά και από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργο Χατζησαρόγλου.

Μάλιστα, η συζήτηση για την κατάργηση της ποινής του υποβιβασμού δεν… ήχησε καλά στον Χέρμπερτ Χούμπελ, τον επικεφαλής της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, αλλά και τον Εντουάρντο Ντερβισάι, μέλος της παραπάνω Επιτροπής, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από την αίθουσα για να μην επηρεάσουν την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διακρίσεις για ΑΠΟΦΚΑ και Διομήδη στο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων

Που έγινε στις Σέρρες την προηγούμενη εβδομάδα Στο κύπελλο χειμερινών ρίψεων αναπτυξιακών …