Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Αυγά πασχαλινά σαλάτα

Αυγά πασχαλινά σαλάτα

0

-3 αβγά

-3 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα

-6 ραπανάκια

-1 φρέσκο κρεμμύδι

-3 αγγουράκια τουρσί

-λίγο μαϊντανό

-αλάτι και πιπέρι

Καθαρίζουμε τα πασχαλινά αυγά που μας περίσσεψαν και τα κόβουμε σε μέτρια κομμάτια. Ψιλοκόβουμε ραπανάκια, αγγουράκια και το κρεμμύδι, τα αδειάζουμε σε ένα μπολ – μαζί με ό,τι άλλο μας κάνει κέφι: τυρί ή κάποιο αλλαντικό, αβοκάντο, πιπεριές, ίσως κάπαρη -, ρίχνουμε τη μαγιονέζα και ανακατεύουμε καλά, να ενωθούν όλα. Αλάτι, πιπέρι και μαϊντανό, ίσως και λίγη μαγιονέζα ακόμη αν η σαλάτα μας φαίνεται στεγνή. Όταν αναμειχθούν καλά τα υλικά μας, στο τέλος προσθέτουμε τα αυγά. Βάζουμε τη σαλάτα μας στο ψυγείο για μισή ώρα πριν τη σερβίρουμε. Μπορούμε να την κρατήσουμε έως και πέντε μέρες

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μεθυσμένα καλαμαράκια

1½ κιλό  καλαμαράκια, καθαρισμένα και  πλυμένα 1 ½ φλιτζάνι  ρύζι τύπου Αμερικής 1 κρεμμύδ…