2 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι
1 φλιτζάνι του τσαγιού γάλα
1 φλιτζάνι του τσαγιού βούτυρο
4 αυγά χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια
1 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
250 γρ.φέτες καπνιστή γαλοπούλα η κανονική
150γρ. μανιτάρια κομμένα σε φετούλες και ελαφρά σοταρισμένα
1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού διαφορά κίτρινα τυριά τριμμένα
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο μέχρι να ασπρίσει και στη συνέχεια ρίχνουμε τους κρόκους και το γάλα, συνεχίζοντας το χτύπημα.
Κατόπιν προσθέτουμε το αλεύρι και τέλος τα ασπράδια των αβγών χτυπημένα σε μαρέγκα. Ενσωματώνουμε στο μείγμα το ζαμπόν, τα τυριά και τα μανιτάρια.
Ρίχνουμε το μείγμα σε μια ορθογώνια φόρμα για κέικ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50′ περίπου, μέχρι να ροδίσει.