8 φιλέτα μπακαλάριου
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 φλιτζάνια του καφέ λευκό ξηρό κρασί
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας κοφτή κορν φλάουρ
1 κουταλιά της σούπας κάππαρη
2 λεμόνια (θα χρησιμοποιήσουμε το χυμό τους)
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα μπακαλιάρου. Βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο και ρίχνουμε μέσα τα φιλετάκια του μπακαλιάρου. Σκεπάζουμε μέχρι τη μέση το τηγάνι με νερό και ρυθμίζουμε τη φωτιά σε μέτρια ένταση. Αφήνουμε το ψάρι να βράσει για 15 λεπτά. Στη συνέχεια το βγάζουμε από το τηγάνι χρησιμοποιώντας μια τρυπητή κουτάλα.
Στο ζουμί από το ψάρι που έχει μείνει στο τηγάνι, ρίχνουμε 2 φλιτζάνια λευκό κρασί, 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα και το χυμό λεμονιού. Τα αφήνουμε να πάρουν βράση.
Διαλύουμε το κορν φλάουρ σε 3 κουταλιές νερό και το ρίχνουμε στο τηγάνι μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά. Τέλος, προσθέτουμε 1 κουταλιά της σούπας κάππαρη. Αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει μέχρι να πήξει. Μόλις πήξει, την αποσύρουμε από τη φωτιά.
Περιχύνουμε τα φιλέτα ψαριού με τη σάλτσα και τα πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.