Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Λάχανο μπουρδέτο

Λάχανο μπουρδέτο

0

-1 κιλό λάχανο καθαρισμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια

-250γρ. φύλλα από παντζάρια πλυμένα και χονδροκομμένα

-50γρ. σέλινο ψιλοκομμένο

-½ φλιτζάνι μάραθο ή μαϊντανό ψιλοκομμένο

-2 πράσα καθαρισμένα και χονδροκομμένα

-1 κουτ. γλυκού πελτέ ντομάτας, διαλυμένο σε ½ φλιτζάνι νερό

-1 φλιτζάνι λάδι

-αλάτι, πιπέρι

Σοτάρετε τα πράσα και το σέλινο στο λάδι, μέχρι να μαλακώσουν, και προσθέτετε το λάχανο, τα φύλλα από παντζάρια και το μάραθο ή το μαϊντανό. Τα ανακατεύετε μέχρι να βγάλουν τα υγρά τους και να μαλακώσουν.

Προσθέτετε την ντομάτα, το αλάτι και το πιπέρι και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει για 30-40 λεπτά και να μείνει μόνο με το λάδι του.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πικάντικο χοιρινό μαγειρεμένο σε μαύρη μπίρα

-Ένα κομμάτι χοιρινό λαιμό γύρο στα 3 κιλά -500 ml μαύρη μπύρα -3 μέτριες γλυκοπατάτες χον…