-Λάχανο 1 κιλό περίπου
-Κρεμμύδι ξερό 1 1/2 τεμ σε ροδέλες
-Σκόρδο 2 σκελίδες ροδέλες
-Σέλινο 1 κλωναράκι
-Πάπρικα γλυκιά κσι καυτερή 1/2 από μισό κουταλάκι του γλυκού
-Ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι του τσαγιού
-Κρασί λευκό 1 φλιτζάνι του τσαγιού
-Μαϊντανός κι άνηθο από 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένα
-Αλάτι -πιπέρι
-Νερό 1 ποτήρι
Κόβουμε το λάχανο σε μεγάλα κομμάτια, τα πλένουμε και τα βάζουμε να στραγγίξουν. Πλένουμε το σέλινο και το κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια.Β άζουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα να ζεσταθεί, προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο, τη γλυκιά και καυτερή πάπρικα, το πιπέρι, τα σοτάρουμε, προσθέτουμε το λάχανο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Σβήνουμε με το κρασί κι αφήνουμε να πάρει μια βράση. Προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό, το σέλινο , τον μαϊντανό, τον άνηθο κι αλάτι, χαμηλώνουμε την φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα με το καπάκι της κι αφήνουμε να βράσει για περίπου,30 λεπτά μέχρι να μείνει με μια ελαφριά σάλτσα. Σερβίρεται ζεστό και κρύο.