Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δήλωση Χατζηγκενέ με μηνύματα και πολλούς αποδέκτες

Δήλωση Χατζηγκενέ με μηνύματα και πολλούς αποδέκτες

0

«Χτυπάει καμπανάκι» για όσους σπέρνουν διχόνοιες, ρήξεις και «ανούσιες αντιπαραθέσεις»

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες στέλνει με δημόσια δήλωσή του ο περιφερειακός σύμβουλος της πλειοψηφίας Ιρφάν Χατζηγκενέ, μετά τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, που εκτυλίχθηκε σε υψηλούς τόνους, αλλά απουσία του Περιφερειάρχη. Ο κ. Χατζηγκενέ δεν κρύβει την ενόχλησή του για τις επιλογές και τις συμπεριφορές εκ των άνω που ταράζουν τη συνοχή της παράταξης και προκαλούν ενδοπαραταξιακές ρήξεις.

Ο κ. Χατζηγκενέ στη δήλωσή του σημειώνει: «σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο που διανύει  η χώρα μας, θα έπρεπε ως παράταξη αλλά πάνω από όλα ως συνειδητοποιημένοι πολίτες, να είμαστε συσπειρωμένοι και να συμπράττουμε, μόνο για το κοινό καλό.  Δε χωρούν διχόνοιες, δε χωρούν ρήξεις, δε χωρούν ανούσιες αντιπαραθέσεις, που πηγάζουν από το σαράκι της εξουσίας και των συμφερόντων, που κατατρώει τα στελέχη ισχύος της τοπικής μας κοινωνίας.

Ας μην ξεχνάμε ότι όλοι μαζί με συλλογικές προσπάθειες μπορούμε να φτιάξουμε το μέλλον, που ονειρεύονται τα παιδιά μας, στηρίζοντας την ιδεολογία και τον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας.

Αγώνας που ως σκοπό έχει τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας μέσα από επενδύσεις στον ιδιωτικό τομέα, τη μείωση της αβάσταχτης φορολογίας και την βοήθεια των ευπαθών ομάδων, έτσι ώστε να πάρουν ανάσα και να ορθοποδήσουν.

Αν θέλουμε να πάμε μπροστά και να έχουμε αναπτυξιακή πορεία σαν ευρωπαϊκή χώρα, θα πρέπει να τηρούμε κατά γράμμα τα ιδεώδη αλλά και να προστατεύουμε το όραμα, που χρόνια πρεσβεύει ο συνδυασμός μας, εφαρμόζοντάς τα και σε τοπικό επίπεδο.

Πιστεύουμε στον νέο αρχηγό του κόμματός μας, ο οποίος με φιλοδοξίες, με πίστη και αφοσίωση κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα στην κοινωνία και είναι αποφασισμένος βήμα προς βήμα να υλοποιήσει κάθε πρωτοποριακό μεταρρυθμιστικό σχέδιό του προς όφελός της. Εμείς θα πρέπει με τη σειρά μας κι από το δικό μας μετερίζι να δώσουμε χέρι βοηθείας, να βάλουμε ένα λιθαράκι και να συμβάλουμε σε αυτή την προσπάθεια».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Επαναλειτουργούν τα Λουτρά Ποταμιάς

Με χαρτί γιατρού και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή rapid test   Η «ψυχρολουσία» του δήμου Αβ…