Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Πάλη: Ανεβαίνει επίπεδο η «Ολυμπιακή Φλόγα» Ξάνθης με την προσθήκη του Σταμάτι Μάρκοφ στο προπονητικό τιμ

Πάλη: Ανεβαίνει επίπεδο η «Ολυμπιακή Φλόγα» Ξάνθης με την προσθήκη του Σταμάτι Μάρκοφ στο προπονητικό τιμ

0

Ο διεθνούς φήμης Βούλγαρος τεχνικός θα προπονεί τους παλαιστές του ξανθιώτικου συλλόγου

Ετοιμάζεται για το Βαλκανικό πρωτάθλημα της Σλοβενίας (01-04 Νοεμβρίου) ο Βλαδίμηρος Γεωργιάδης

Με μία σημαντική προσθήκη θα λειτουργεί από φέτος ο ξανθιώτικος σύλλογος ελληνορωμαϊκής πάλης «Ολυμπιακή Φλόγα» καθώς συμφώνησε με τον Βούλγαρο προπονητή Σταμάτι Μαρκόφ, ο οποίος θα ενσωματωθεί στο προπονητικό επιτελείο, ενισχύοντας στην εκγύμναση των παλαιστών στις προπονήσεις και τους αγώνες.

Ο Βούλγαρος προπονητής από τη Φιλιππούπολη, μετά από μία πλούσια καριέρα ως παλαιστής ακολούθησε την προπονητική στην πατρίδα του αναδεικνύοντας δεκάδες παλαιστές σε παγκόσμιο επίπεδο οδηγώντας τους σε νίκες σε παγκόσμια πρωταθλήματα, με την προσθήκη στο τιμ της ομάδας της Ξάνθης να κρίνεται πολύ σημαντική αφού θα ανεβάσει το ήδη υψηλό επίπεδο που βρίσκεται ο σύλλογος.

Ο ίδιος είχε εργαστεί με επιτυχία και στο παρελθόν στην Ελλάδα και μέσω της «Ολυμπιακής Φλόγας» του δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσει το έργο του, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντικό ρόλο στο να επέλθει η συμφωνία έπαιξε η μακροχρόνια φιλία του με τον τωρινό προπονητή του ξανθιώτικου συλλόγου, Θόδωρο Ηλιάδη.

Ετοιμάζεται για το Βαλκανικό παμπαίδων ο Βλαδίμηρος Γεωργιάδης

Εν τω μεταξύ ο παλαιστικός σύλλογος της Ξάνθης ετοιμάζεται για μία ακόμη συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση, αφού στο επερχόμενο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παίδων που θα διεξαχθεί στη Σλοβενία, θα πάρει μέρος ο Βλαδίμηρος Γεωργιάδης στην κατηγορία παμπαίδων (-53κ.). Ο 15χρονος Ξανθιώτης παλαιστής θα ταξιδέψει με τη συνοδεία του προπονητή Θόδωρου Ηλιάδη (εκπροσωπώντας την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης) στην πόλη Μούρσκα της Σλοβενίας όπου θα αντιμετωπίσει τους κορυφαίους Βαλκάνιους παλαιστές της ηλικιακής κατηγορίας το διάστημα 01-04 Νοεμβρίου.

Ο Βλαδίμηρος Γεωργιάδης πήρε την πρόκριση στο Βαλκανικό μετά την περσινή ανάδειξη του σε πρωταθλητή Ελλάδας στους παμπαίδες, ενώ αυτή θα είναι από τις τελευταίες του συμμετοχές στην κατηγορία καθώς από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στους παίδες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τρίτη στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα η Στέλλα Ορφανίδη του ΑΠΟΦΚΑ

Εξασφάλισε την είσοδό της στο Πανεπιστήμιο αν και μαθήτρια της 1ης Λυκείου Μία μεγάλη επιτ…