Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Ο Μέτιος δε θέλει τον Αμοιρίδη στο ψηφοδέλτιο… των επόμενων εκλογών!

Ο Μέτιος δε θέλει τον Αμοιρίδη στο ψηφοδέλτιο… των επόμενων εκλογών!

0
metios proti dilosi

Με ανακοίνωση εκφράζει τη δυσαρέσκειά του γιατί ο περιφερειακός σύμβουλος «επέλεξε να ακολουθήσει ένα δικό του δρόμο» και δε συνετίστηκε με τις προειδοποιήσεις…

«Έκπληξη» δηλώνει ο Μ. Αμοιρίδης με μια λιτή απάντηση, ενώ για το ψηφοδέλτιο των επόμενων εκλογών σημειώνει «να είμαστε καλά ως το 2019»

Με μία αιφνιδιαστική όσο και… πρωτότυπη ανακοίνωση ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος ανακοίνωσε ότι δε θέλει τον Μιχάλη Αμοιρίδη στο ψηφοδέλτιο της «Περιφερειακής Αναγέννησης» για τις επόμενες εκλογές του 2019!

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «από την επόμενη κιόλας μέρα της παραίτησής του από τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου για θέματα τουρισμού, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Μιχάλης Αμοιρίδης επέλεξε να ακολουθήσει ένα δικό του δρόμο, σε απόσταση από την παράταξη της Περιφερειακής Αναγέννησης, αγνοώντας τις επανειλημμένες συστάσεις και προειδοποιήσεις που του έγιναν. Για να δικαιολογήσει την επιλογή του αυτή προσπαθεί να εμφανιστεί ως μοναδικός εκφραστής του οράματος του εκλιπόντος Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη. Επειδή όμως κανένας δεν έχει δικαίωμα να βάζει τον εαυτό του πάνω από την Περιφέρεια, την παράταξη και τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν και επειδή δεν υπάρχει χρόνος να ασχολούμαστε παρά μόνο με το έργο που έχουμε να επιτελέσουμε, αποφάσισα να διευκολύνω τον κ. Αμοιρίδη στις επιλογές του. Ανακοινώνω λοιπόν ότι θα είναι εκτός του ψηφοδελτίου της Περιφερειακής Αναγέννησης στις επόμενες περιφερειακές εκλογές».

Μια λιτή, περιεκτική και ελαφρώς ειρωνική δήλωση είναι η απάντηση του περιφερειακού συμβούλου της Ξάνθης, ο οποίος πληροφορήθηκε τις αποφάσεις του Χρήστου Μέτιου μέσω των δημοσιογράφων. Ο Μιχάλης Αμοιρίδης στη δήλωσή του αναφέρει: «με μεγάλη έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση του κου Χρήστου Μέτιου, διότι ποτέ δεν είχα κάποια σχετική συζήτηση μαζί του. Είναι πρωτότυπο! Τα υπόλοιπα περί έργου και οραμάτων τα αφήνω στην κρίση των πολιτών. Η θέση μου είναι και παραμένει στην Περιφερειακή Αναγέννηση (του Γιώργου Παυλίδη) και δεν δίνω το δικαίωμα σε κανέναν να αμφισβητεί αυτή την επιλογή μου. Είμαστε άνθρωποι και το μέλλον κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει. Ευχαριστώ τον κ. Μέτιο για την συνεργασία μας, του εύχομαι καλή επιτυχία για τη συνέχεια και όλοι μας να είμαστε καλά το 2019».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η μη αναπροσαρμογή των δημοτικών τελών στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης

Στη συνεδρίαση της Τρίτης ζητείται η σύμφωνη για την κατασκευή προτομής του πρώην Νομάρχη …