Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Τελευταία εβδομάδα προπονήσεων στο Αθλητικό Κέντρο για Ξάνθη

Τελευταία εβδομάδα προπονήσεων στο Αθλητικό Κέντρο για Ξάνθη

0
proti 2017

Τη Δευτέρα 17 Ιουλίου θα ¨μετακομίσει¨ στη Βουλγαρία για το 2ο στάδιο προετοιμασίας

Με Κασάδο και άλλες δύο προσθήκες ολοκληρώνονται οι μεταγραφές

Ξεκίνησε χθες η τελευταία εβδομάδα για τις προπονήσεις της Ξάνθης επί ελληνικού εδάφους στα πλαίσια του Α’ μέρους προετοιμασίας, καθώς από την ερχόμενη Δευτέρα η ξανθιώτικη αποστολή θα μετακομίσει στη Βουλγαρία και συγκεκριμένα στο Πράβετς για το 2ο και βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Ως γνωστόν η Ξάνθη θα ταξιδέψει στις 17 Ιουλίου για το Αθλητικό Κέντρο του Πράβετς οπού θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα δίνοντας τέσσερα φιλικά παιχνίδια. Το πρώτο θα γίνει απέναντι στην ομάδα της Σπάρτακ Πλέβεν, ομάδα Γ’ Εθνικής του Βουλγάρικου πρωταθλήματος, στις 20 Ιουλίου, ενώ θα ακολουθήσει στις 23 το παιχνίδι με την Κέρκυρα, και στις 26 με τον Απόλλων Σμύρνης. Τα φιλικά της Ξάνθης επί Βουλγάρικου εδάφους θα ολοκληρωθούν στις 29 Ιουλίου και το παιχνίδι εκεί με τον Πλατανιά.

Στη συνέχεια η αποστολή της Ξάνθης θα επιστρέψει στη βάση της στα Πηγάδια για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας που θα περιλαμβάνει ακόμη τέσσερα φιλικά παιχνίδια, κόντρα σε Λάρισα(δύο φορές) και Απόλλων Καλαμαριάς, ενώ θα γίνει ακόμη 1 φιλικό παιχνίδι μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Εν τω μεταξύ χθες αναμενόταν στην πόλη της Ξάνθης και το νέο της απόκτημα, ο Ισπανός αριστερός μπακ Χόρχε Κασάδο, να για να ολοκληρωθεί το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής του όσο και για να δώσει το παρών στην πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα του ΑΟΞ.

Οι μεταγραφές της Ξάνθης θα ολοκληρωθούν με την απόκτηση δύο ακόμη παικτών, με τους ιθύνοντες της ομάδας να στοχεύουν να κλείσουν τις υποθέσεις μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, ώστε ο Σέρβος τεχνικός Μίλαν Ράσταβατς να έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες κατά τη διάρκεια της παραμονής στη Βουλγαρία.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τη Γεωργία

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Έλληνας διεθνής που ήταν στην αποστολή της …