Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Νέα μεταγραφή δια του δανεισμού για την Ξάνθη

Νέα μεταγραφή δια του δανεισμού για την Ξάνθη

0

Αλλάζουν τα δεδομένα για τον Κασάδο

Μπορεί να έχει αργήσει λίγο, αλλά φαίνεται να ανεβάσει στροφές στα μεταγραφικά η Ξάνθη. Και κοιτάει αρκετά και προς… Θεσσαλονίκη λόγω ΠΑΟΚ.

Ένας από τους νεαρούς παίκτες των «ασπρόμαυρων» που αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός είναι ο Λευτέρης Λύρατζης. Από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Ροντρίγκο Σοάρες και υπάρχει και ο Μάτος, δεν υπάρχει χώρος για άλλο δεξί μπακ. Τον νεαρό Λύρατζη εποφθαλμιά ο Βόλος, όμως στο κόλπο έχει μπει και η Ξάνθη, η οποία ψάχνει μία εναλλακτική λύση πίσω από τον Δήμο Μπαξεβανίδη. Προφανώς είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ το πού θα τον δώσει, με την Ξάνθη να έχει το προβάδισμα λόγω των ιδιαίτερων σχέσεων των δύο ομάδων.

Εν τω μεταξύ, φαίνεται πως αλλάζουν τα δεδομένα στην περίπτωση του Χόρχε Κασάδο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έγινε πριν λίγες ημέρες επαναπροσέγγιση στον Ισπανό. Η νέα πρόταση που του κατατέθηκε είναι βελτιωμένη και υπάρχει αισιοδοξία πως τελικά οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ρόλο σε αυτό παίζει και ο Κίκο Ραμίρεθ. Ο Ισπανός τεχνικός το έχει πάρει πάνω του για τον συμπατριώτη του και προσπαθεί να τον πείσει. Υπενθυμίζεται πως ο Κασάδο φέτος ήταν από τους βασικούς και αναντικατάστατους παίζοντας τόσο ως αριστερό μπακ όσο και ως στόπερ, όταν χρειάστηκε.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Αγωνίζεται σήμερα με τον ΓΑΣ στην Κομοτηνή

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 24ης αγωνιστικής Συνεχίζεται με την 24η αγωνιστική το πρ…