Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας του ΑΟΞ για τη σεζόν 2017-2018

Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας του ΑΟΞ για τη σεζόν 2017-2018

0
diarkeias mpermperoglou

Έντονο ενδιαφέρον και ζήτηση στις πρώτες ημέρες – αναλυτικά οι τρόποι διάθεσης των καρτών μέλους

Εκτιμήσεις για μεγάλο αριθμό πωλήσεων λόγω των μειωμένων τιμών αλλά και της «επετείου» των 50 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας

Στη διάθεση των φιλάθλων βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες τα εισιτήρια διαρκείας της Ξάνθης για τη νέα σεζόν, τα οποία κυκλοφόρησαν με νέες μειωμένες τιμές που είναι προσιτές για τους ενδιαφερόμενους καθώς ξεκινούν από τα 80 Ευρώ για ένα ετήσιο εισιτήριο, ενώ υπάρχουν και εισιτήρια των 40 Ευρώ για τις γυναίκες αλλά και παιδικά (έως 14 ετών) στα 30 Ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Ε», ήδη στις τρεις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας υπάρχει αρκετά έντονο ενδιαφέρον και ζήτηση, κάτι που φανερώνει πως – αν συνεχιστεί σε ίδιους ρυθμούς η πώληση – πιθανόν να ξεπεράσουν τα 1500 εισιτήρια φτάνοντας σε σχεδόν διπλάσιο αριθμό από τον περσινό όπου τα διαρκείας δεν ξεπέρασαν τα 1000.

Σε χθεσινή επίσκεψη του «Ε» σε έναν από τους χώρους διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας (Λογιστικό γραφείο «Μπερμπέρογλου» Μιχ. Καραολή 41-έναντι ZARA) συναντήσαμε δύο Ξανθιώτες φιλάθλους τους κ. Μηλαράκη Μιχάλη (δικηγόρος-δεξιά στη φωτό) και Πυλαρινό Κωνσταντίνο (εκπαιδευτικός, δ/της 1ου γυμνασίου-αριστερά στη φωτό) οι οποίοι εκείνη τη στιγμή προμηθεύονταν τα εισιτήρια διαρκείας τους από τις χαμογελαστές και εξυπηρετικές κυρίες Έλενα και Μαρία, οι οποίες τους απάντησαν και σε όποιες απορίες είχαν σχετικά με τις θέσεις και τα εισιτήρια τους.

diarkeias grafeioΟι δύο φίλαθλοι μιλώντας στο «Ε» τόνισαν ότι προνόησαν να προμηθευτούν από νωρίς τις κάρτες διαρκείας ώστε να εξασφαλίσουν τις συγκεκριμένες θέσεις που θέλουν, αλλά και επειδή θέλουν να δείξουν από νωρίς την έμπρακτη στήριξη στην ομάδα της Ξάνθης. «Προμηθευόμαστε κάθε χρόνο εισιτήριο διαρκείας και έτσι και τώρα θέλαμε από νωρίς να το πάρουμε για να έχουμε το κεφάλι μας… ήσυχο», είπαν μεταξύ άλλων οι κ.κ. Μηλαράκης, Πυλαρινός προσθέτοντας. «Είμαστε φίλαθλοι της Ξάνθης και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βρισκόμαστε στο πλευρό της στους εντός έδρας αγώνες. Εξάλλου μέσα από τους αγώνες μας προσφέρει ευχάριστες στιγμές τα Σαββατοκύριακα καθώς δεν χάνουμε αγώνα. Επίσης στο παρελθόν η ομάδα της Ξάνθης μας έχει χαρίσει πολλές ευχάριστες στιγμές και, έτσι και τη νέα χρονιά, ελπίζουμε και περιμένουμε μία πολύ καλή πορεία».

Από την πλευρά του ο κ. Γιώργος Μπερμπέρογλου που τυγχάνει και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη και διέθεσε το γραφείο για τη διάθεση των διαρκείας δήλωσε: «Βρισκόμαστε στο πλευρό της ομάδας με όποιους τρόπους μπορούμε ώστε να τη βοηθήσουμε από την πλευρά μας στο να μας προσφέρει ξανά επιτυχίες. Τα εισιτήρια διαρκείας φέτος κυκλοφορούν σε ακόμη χαμηλότερες τιμές ώστε να μπορέσει ο κόσμος να βρεθεί στο γήπεδο τη νέα σεζόν και να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα. Φυσικά η Διοίκηση με τη σειρά της στηρίζει το αγωνιστικό τμήμα όπου βλέπουμε ότι και φέτος γίνεται μία πολύ καλή δουλειά και θα παρουσιαστεί ανανεωμένο σε ένα μεγάλο βαθμό, με τα πρώτα δείγματα να είναι πολύ θετικά. Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Ξάνθης να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται και, φέτος που είναι επετειακή χρονιά μιας και ο ΑΟΞ συμπληρώνει 50 χρόνια παρουσίας, να γιορτάσουμε στο τέλος της ακόμη μία διάκριση».

Τα εισιτήρια διαρκείας του ΑΟΞ για τη σεζόν 2017-2018 κυκλοφορούν ως εξής:

ΘΥΡΑ Α: Ανδρικό 80 €, Γυναικείο 40 €, Παιδικό (έως 14ων ετών): 30 €.

ΘΥΡΑ Β (Επίσημα): Ανδρικό 200 €, Γυναικείο 120 €.

ΘΥΡΑ Γ «Στ. Γεωργουδάκη»: Ανδρικό 80 €, Γυναικείο 40 €, Παιδικό (έως 14ων ετών): 30 €.

ΘΥΡΑ Α1 «Ευτύχη Πατσούρα»: Ανδρικό 80 €, Γυναικείο 40 €, Παιδικό (έως 14ων ετών): 30 €.

Θύρα Β1: Ανδρικό 100 €, Γυναικείο 50 €, Παιδικό (έως 14ων ετών): 30 €.

Η Θύρα Γ1 θα φιλοξενεί τα μεμονωμένα εισιτήρια των αγώνων. Στις αναμετρήσεις με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό η τιμή τους θα είναι 25 €.

Απαραίτητη προυπόθεση για την έκδοση της κάρτας μέλους είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και του ΑΜΚΑ (σε έντυπη μορφή).

Οι περσινοί κάτοχοι καρτών μελών έχουν προτεραιότητα για δικαίωμα ανανέωσης μέχρι τις 25 Ιουλίου 2017.

Δυνατότητα πληρωμής:

– Μετρητά

– Mε πιστωτική κάρτα έως 6 άτοκες δόσεις

– Aγορά μέσω internet: www.viva.gr

Σημεία προπώλησης:

– Από τα γραφεία της ΠΑΕ στα Πηγάδια: (10:00 – 19:00)

– Λογιστικό γραφείο «Μπερμπέρογλου» Μιχ. Καραολή 41 (έναντι ZARA): (10:00 – 14:00 & 18:00 – 21:30)

– Γραφεία Xanthifans Χατζησταύρου 14: (καθημερινά 19:00 – 21:30)

Δημήτρης Καλτέκης

dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τη Γεωργία

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Έλληνας διεθνής που ήταν στην αποστολή της …