Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Έχασε την ζωή της σε τροχαίο μετά από διασκέδαση σε club της Ξάνθης

Έχασε την ζωή της σε τροχαίο μετά από διασκέδαση σε club της Ξάνθης

0
troxaio xanthi

22χρονη από τον Ακροπόταμο Καβάλας. Το αυτοκίνητό της έφυγε από τον δρόμο και ανατράπηκε σε δασώδη περιοχή. Την αναζητούσαν όλο το Σάββατο

Βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής. Αν φορούσε ζώνη θα ζούσε, υποστηρίζει ο ιατροδικαστής Ν. Κιφνίδης

Τραγική τροπή είχε για ένα 22χρονο κορίτσι από τον Ακροπόταμο Καβάλας η νυχτερινή της διασκέδαση σε κλαμπ της Ξάνθης. Κατά την επιστροφή της, έχασε την ζωή της σε τροχαίο στην περιοχή του Πετροχωρίου βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και τους οικείους της που την αναζητούσαν όλη νύχτα περνώντας ανείπωτες στιγμές αγωνίας.

Το αυτοκίνητό της έφυγε από τον δρόμο και ανατράπηκε σε δασώδη περιοχή

Η άτυχη κοπέλα πήρε το δρόμο της επιστροφής μετά από διασκέδαση τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου οδηγώντας το αυτοκίνητό της. Για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, στην Ε.Ο. Ξάνθης Καβάλας, στο ύψος του Πετροχωρίου, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα και κατόπιν σε δασώδη και δύσβατη περιοχή χωρίς οπτική επαφή από τον δρόμου με αλλεπάλληλες ανατροπές.

Την αναζητούσαν και την βρήκαν το απόγευμα της Κυριακής

Η οικογένειά της την αναζητούσε από το πρωί του Σαββάτου και δήλωσε την εξαφάνισή της το απόγευμα της Κυριακής στην Αστυνομία της Ξάνθης. Άρχισαν έρευνες από Αστυνομία και Πυροσβεστική. Ένα αστυνομικός είδε τα ίχνη του αυτοκινήτου στην άσφαλτο της στιγμή της εκτροπής από την πορεία του και οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην παρακείμενη περιοχή. Αρκετά μέτρα μακριά εντοπίστηκε το αυτοκίνητο και ακόμη μακρύτερα το πτώμα της κοπέλας. Μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ξάνθης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Αν φορούσε ζώνη θα ζούσε

Όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης που διενήργησε νεκροψία ο θάνατός της προήλθε από βαριές κακώσεις στην περιοχή του θώρακος. Σημείωσε δε πως η κοπέλα πετάχτηκε από το αυτοκίνητο, ενώ αν φορούσε ζώνη ασφαλείας θα έσωζε την ζωή της.Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…