-1 κιλό σπανάκι ψιλοκομμένο
-1 ματσάκι μυρώνια ψιλοκομμένα
-1 ματσάκι καυκαλήθρες ψιλοκομμένες
-1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
-1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
-4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
-2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
-2 πράσα ψιλοκομμένα
-1 φλιτζάνι λάδι
-αλάτι, πιπέρι
Για τη ζύμη
-500 γρ. αλεύρι
-λίγο αλάτι
-λίγο χλιαρό νερό
-2 κουτ. σούπας ξίδι
Ετοιμάζουμε μια σφιχτή ζύμη με το αλεύρι, το αλάτι, λίγο χλιαρό νερό και το ξίδι. Ζυμώνουμε πολύ καλά τα υλικά και χωρίζουμε τη ζύμη σε 6 κομμάτια. Πλάθουμε στρογγυλές πιτούλες. Ενώνουμε πρώτα τις 3 πιτούλες, τοποθετώντας τη μία πάνω στην άλλη, αφού τις αλείψουμε με λάδι. Πιέζουμε να ενωθούν οι πίτες καλά και τις ανοίγουμε σε χοντρό φύλλο με τον πλάστη. Κάνουμε άλλο ένα χοντρό φύλλο με τις υπόλοιπες πιτούλες. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180οC. Στο μεταξύ ετοιμάζουμε τη γέμιση: Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα χόρτα μέχρι να μαραθούν καλά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αλατοπιπερώνουμε. Στρώνουμε σε λαδωμένο στρογγυλό ταψί το πρώτο φύλλο ώστε να καλυφθεί ο πάτος και τα πλαϊνά. Απλώνουμε τη γέμιση και καλύπτουμε με το δεύτερο φύλλο. Διπλώνουμε τις άκρες και ρίχνουμε λίγο λάδι από πάνω. Χαράσσουμε σε κομμάτια προσέχοντας να μη φτάσει το μαχαίρι μέχρι κάτω. Ψήνουμε την πίτα για 1 ώρα περίπου, μέχρι να ροδίσει.