-4 χοιρινά φιλέτα (ή σνίτσελ) συνολικού βάρους 400 γρ. περίπου
-6 κ.σ. ελαιόλαδο
-2-3 μέτρια πράσα, ψιλοκομμένα
-3 γεμάτες κουταλιές μουστάρδα Dijon ή άλλη επιλογής σας
-2 γεμάτες κ.σ. αλεύρι
-500 ml γάλα πλήρες [*]
-αλάτι πιπέρι
Σε ένα μεγάλο, αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το μισό ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε τα φιλέτα για 2-3 λ από κάθε πλευρά ή μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές. Τα βγάζετε και τα μεταφέρετε σε πιατέλα. Στο ίδιο τηγάνι προσθέτετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί ρίχνετε τα ψιλοκομμένα πράσα και τα σοτάρετε, ανακατεύοντας, σε μέτρια φωτιά, για 4-5 λ ή μέχρι να μελώσουν και μαλακώσουν καλά. Τα αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε τη μουστάρδα και ανακατεύετε καλά να ενσωματωθεί πλήρως η μουστάρδα. Πασπαλίζετε το αλεύρι πάνω από τα πράσα και ανακατεύετε πολύ καλά. Στη συνέχεια ρίχνετε σταδιακά, σιγά σιγά το γάλα ανακατεύοντας διαρκώς μέχρι να αρχίσει να πήζει η σάλτσα. Ξαναβάζετε τα χοιρινά φιλετάκια στο τηγάνι μέσα στη σάλτσα, τα αλατοπιπερώνετε ελαφρώς (μετά από δοκιμή της σάλτσας), χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγομαγειρεύετε για άλλα 4 λ περίπου, προσθέτοντας επιπλέον γάλα ή νερό σε περίπτωση που πήξει πολύ η σάλτσα. Αφού βεβαιωθείτε ότι το χοιρινό σας έχει ψηθεί καλά μέχρι μέσα το αποσύρετε από τη φωτιά και το σερβίρετε αμέσως με πουρέ πατάτας, ή πατάτες τηγανιτές ή πιλάφι ή με άλλο συνοδευτικό επιλογής σας.