-200 γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
-400 γρ. χαλβά βανίλια
-200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
-1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
-1 πρέζα αλάτι
-½ κ.γ. κανέλλα
-ξύσμα από 1 λεμόνι
Βάζουμε την μαργαρίνη στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε με το σύρμα μέχρι να αφρατέψει καλά. Προσθέτουμε τον χαλβά τον οποίο τον έχουμε σπάσει με τα χέρια και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ανακατευτούν καλά τα υλικά. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, την κανέλα και το ξύσμα και ανακατεύουμε καλά.
Αδειάζουμε το μείγμα με το αλεύρι στο μίξερ και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν τα δύο μείγματα. Αφαιρούμε από τον κάδο το ζυμάρι και τυλίγουμε καλά με μεμβράνη. Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170° C στον αέρα. Χωρίζουμε το μείγμα σε 30 ίσα κομμάτια (30 γρ. ) και τα τοποθετούμε σε ταψιά στα οποία έχουμε στρώσει λαδόκολλα. Ψήνουμε για περίπου 12-15 λεπτά. Όταν είναι έτοιμα τα αφήνουμε να κρυώσουν σε σχάρα. Διατηρούμε σε αεροστεγές βάζο μέχρι και μια εβδομάδα.