Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Πιάστηκαν με την ηρωίνη στα χέρια…

Πιάστηκαν με την ηρωίνη στα χέρια…

0
hroini

Τρία άτομα συνελήφθηκαν λίγο έξω από την Σμίνθη να μεταφέρουν 9 γραμμάρια ηρωίνη

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Εχίνου τους σταμάτησαν για έλεγχο. Πέταξαν τα ναρκωτικά από το αυτοκίνητο αλλά τους είδαν και τους συνέλαβαν

Με 9 γραμμάρια ηρωίνη στα …χέρια συνελήφθηκαν τρεις νέοι άνδρες 38, 36 και 22 ετών, το βράδυ της Πέμπτης λίγο έξω από την Σμίνθη του δήμου Μύκης.

Πέταξαν τα ναρκωτικά από το αυτοκίνητο αλλά τους είδαν οι αστυνομικοί

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από την περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση, αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Εχίνου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, σταμάτησαν για έλεγχο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο όπου επέβαινε οι τρεις επιβάτες και κατευθύνονταν προς τον Εχίνο. Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι διακινούσαν ναρκωτικά. Οι επιβαίνοντες μόλις αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς προσπάθησαν να ξεφορτωθούν τα ναρκωτικά πετώντας τα από το παράθυρο του αυτοκινήτου ώστε να μην κατηγορηθούν για κατοχή ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί ωστόσο αντιλήφθηκαν την κίνησή τους και τους πέρασαν χειροπέδες ενώ κατάσχεσαν και τα 9 γραμμάρια ηρωίνης σε στερεή μορφή που είχαν σε μοιρασμένη σε επτά νάιλον συσκευασίες . Οι συλληφθέντες δεν έφεραν αντίσταση και δεν ήταν σεσημασμένοι. Την Παρασκευή οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ο οποίος και θα αποδώσει την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…