Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Σήμερα (17:15) ο αγώνας κυπέλλου Ξάνθη – ΟΦΗ

Σήμερα (17:15) ο αγώνας κυπέλλου Ξάνθη – ΟΦΗ

0
mpax koutsia

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «8» θέλει να κάνει η ξανθιώτικη ομάδα

Οι επιστροφές παικτών στην αποστολή λύνουν τα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου

Πραγματοποιώντας μία προπόνηση στην Αθήνα (στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα) το πρωί της Κυριακής και μία χθες το απόγευμα στο προπονητήριο της στα Πηγάδια, η Ξάνθη ολοκλήρωσε τη μίνι – προετοιμασία της για τον σημερινό αγώνα κυπέλλου κόντρα στον ΟΦΗ, που θα διεξαχθεί στο «Xanthi FC Arena» στις 17:15.

Η σημερινή αναμέτρηση αφορά το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες για τη φάση των «16», που είχε αναβληθεί στις 11/01 λόγω της κακοκαιρίας που επικρατούσε σε όλη την Ελλάδα και δεν είχε επιτρέψει στην αποστολή του ΟΦΗ να ταξιδέψει στην πόλη μας για το παιχνίδι. Έτσι ο αγώνας μεταφέρθηκε για σήμερα, με την ομάδα της Ξάνθης να θέλει ένα αποτέλεσμα που θα της δίνει προβάδισμα για την πρόκριση, ενόψει και του επαναληπτικού αγώνα στο Ηράκλειο ο οποίος θα οριστεί σε κάποια από τις επόμενες διαθέσιμες Τετάρτες.

Στη χθεσινή προπόνηση το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν σε θέματα τακτικής με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δίνει τις τελευταίες του οδηγίες πριν την αναμέτρηση της Τρίτης με τον ΟΦΗ (17:15). Εξάλλου στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού επέστρεψαν οι Χαμζά Γιουνές, Κώστας Φλίσκας, Χρήστος Λισγάρας, και Πάμπλο Ντε Λούκας που εξέτισαν τις ποινές τους στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό κι έτσι δίνουν περισσότερες επιλογές στο Ρουμάνο τεχνικό στο να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα στο ματς. Αναλυτικά η αποστολή της Ξάνθης για τον σημερινό αγώνα:

Τερματοφύλακες:

Ζίβκοβιτς Ζίβκο

Ζαρόπουλος Μιχάλης

Αμυντικοί:

Γουάλας Φερνάντο

Μπαξεβανίδης Δήμος

Φλίσκας Κώστας

Λισγάρας Χρήστος

Παπαγεωργίου Θανάσης

Σβάρνας Στράτος

Ορφανίδης Λάζαρος

Μέσοι:

Καμαρά Κάσα

Ντε Λούκας Πάμπλο

Κώστας Κωνσταντίνος

Βασιλακάκης Θοδωρής

Λάζιτς Τζόρτζιε

Τριάδης Παναγιώτης

Σολτάνι Καρίμ

Επιθετικοί:

Γιουνές Χαμζά

Ράνος Αντώνης

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης (ΕΠΣ Θράκης) με βοηθούς τους κ.κ. Αλέξανδρο Γρεβένη (ΕΠΣ Χαλκιδικής) – Χούσκογλου Αϊχάν (ΕΠΣ Θράκης) και 4ος διαιτητής ο Ιωάννης Γκουγκούδης (ΕΠΣ Σερρών).

Εν τω μεταξύ με 7 απουσίες θα παρουσιαστεί στον εξ αναβολής αγώνα με την Ξάνθη για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ο ΟΦΗ.

Εκτός αποστολής για τους Κρητικούς έμεινε ο Όστοιτς που είναι άρρωστος, αλλά και οι Ράντι, Κοιλιάρας που έχουν ενοχλήσεις από χτυπήματα. Ακόμη ο υπηρεσιακός προπονητής Μηνάς Πίτσος (ο Νίκος Νιόπλιας απομακρύνθηκε από τον πάγκο του ΟΦΗ την περασμένη Κυριακή) αποφάσισε να ξεκουράσει λόγω και του δύσκολου αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη που ακολουθεί τους Βουό, Μιλοσάβλιεφ, Αντουκόρ και Χαντί. Αντίθετα στην αποστολή της ομάδας του Ηρακλείου βρίσκονται τα νέα αποκτήματα Πάγκαλος και Παντίδος.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Δάφκος, Φαζός, Κιάσσος, Νάστος, Κώτσιος, Κομεσίδης, Μπουρσέλης, Βαλλιάνος, Χίσι, Μάνος, Ογκμποε, Βρεττός, Κοντογιάννης, Μανιαδής, Παντίδος, Μητρόπουλος, Πάγκαλος.

Το πρόγραμμα του κυπέλλου Ελλάδας (φάση των 16):

Ξάνθη-ΟΦΗ: 24/1/2017, ώρα 17:15

Λεβαδειακός-ΑΕΚ: 25/1/2017, ώρα 15:00

Λαμία-Ατρόμητος: 25/1/2017, ώρα 17:15

Άρης-Ολυμπιακός: 25/1/2017, ώρα 19:30

Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα: 26/1/2017, ώρα 17:15

2η αγωνιστική (επαναληπτικοί)

Αστέρας Τρίπολης-Τρίκαλα: 25/1/2017, ώρα 17:15

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός: 26/1/2017, ώρα 19:30

Κισσαμικός-Παναθηναϊκός: 1/2/2017, ώρα 15:00

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τη Γεωργία

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Έλληνας διεθνής που ήταν στην αποστολή της …