Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Εκλέχθηκε η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Εκλέχθηκε η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

0
nomarxiaki syriza ekloges1

Στο 50% περίπου η ανανέωση στο 11μελές συντονιστικό όργανο της τοπικής οργάνωσης του κόμματος

Πραγματοποιήθηκε απολογισμός από την απερχόμενη ΝΕ πριν την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας

Εκλογές διεξήχθησαν στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, προκειμένου να αναδειχθεί η νέα ενδεκαμελής επιτροπή, που θα αναλάβει τον συντονισμό της τοπικής οργάνωσης για το επόμενο διάστημα. Προηγήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής κλειστή εκδήλωση για τα μέλη του κόμματος, όπου η ΝΕ προέβη σε απολογισμό, ενώ το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Δημήτρης Δημητριάδης που παραβρέθηκε ανέλαβε να προβεί σε μία κεντρική ενημέρωση και αξιολόγηση των τρεχουσών εξελίξεων. Σύντομο απολογισμό έκαναν και οι βουλευτές.

Οι εκλογές ξεκίνησαν αμέσως μετά την εκδήλωση και ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου και αναδείχθηκαν τα 11 μέλη της νέας ΝΕ από τις 17 συνολικά υποψηφιότητες που είχαν υποβληθεί.

Στην νέα ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης εκλέχθηκαν οι: Ανταμπούφης Νίκος, Βαρελάς Κώστας, Κολλάτος Γιάννης, Μουμίνογλου Μπηρόλ, Μπατζακίδου Μαίρη, Μπεζιάτ Βαλεντίνα, Παπαϊωάννου Αριάνα, Ριτβάν Κουράκ, Σαμακωβίδης Δημήτρης, Φώτης Δημήτρης και Χατζηθεοδώρου Γιώργος.

Ο κ. Χατζηθεοδώρου, έκανε λόγο για συμμετοχή της τάξης του 80% των εγγεγραμμένων μελών, αποφεύγοντας να αναφέρει τον αριθμό τους, ενώ μίλησε για ανανέωση προσώπων εντός του κομματικού οργάνου που φτάνει το 50%.

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας τα νεοεκλεγέντα μέλη συνεδρίασαν, προκειμένου να αναδειχθεί ο νέος γραμματέας, αλλά και να λάβει το κάθε μέλος τομέα αρμοδιότητας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συναντήθηκε ο περιφερειάρχης ΑΜΘ με τον βουλευτή της ΝΔ, Άγγελο Συρίγο

Ανάμεσα σε άλλα συζητήθηκε η ανάπτυξη του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης Χθες Τρί…