Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Αμετανόητος Ξανθιώτης εμπλέκεται σε υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκων στις Σέρρες

Αμετανόητος Ξανθιώτης εμπλέκεται σε υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκων στις Σέρρες

0
apoplanisi

Ήθελε να του δείξουν που είναι το νοσοκομείο Σερρών και επιβίβασε δύο 12χρονα παιδιά στο αυτοκίνητό του

Τα παιδιά κατάφεραν να ξεφύγουν και τον κατήγγειλαν – Το έχει ξανακάνει…

Για αποπλάνηση και απόπειρα αποπλάνησης ανήλικων παιδιών στις Σέρρες, πράξεις που τελέστηκαν στις 9 Δεκεμβρίου 2016 συνελήφθη στις 5 Ιανουαρίου στην Ξάνθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών σε συνεργασία με την Ασφάλεια της Ξάνθης, 59χρονος κάτοικος του νομού μας.

Υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκων

Σύμφωνα με την Ασφάλεια Σερρών που διενεργεί την προανακριτική διαδικασία, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς, βραδινές ώρες την 09-12-2016 στην πόλη των Σερρών, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο 12χρονων παιδιών.

Ήθελε να του δείξουν που είναι το νοσοκομείο Σερρών και τα έβαλε στο αυτοκίνητο

Συγκεκριμένα περίπου στις 8 το απόγευμα χρησιμοποιώντας το πρόσχημα να του δείξουν που βρίσκεται το νοσοκομείο της πόλης τα ζήτησε να επιβιβαστούν στο αυτοκίνητό του. Τα παιδιά επιβιβάστηκαν και τότε ο 59χρονος προέβης σε ασελγείς πράξεις. Όμως οι ανήλικοι αντέδρασαν και τελικά κατάφεραν να βγουν από το αυτοκίνητο. Στην συνέχεια κατήγγειλαν το γεγονός. Επιπλέον από την περαιτέρω έρευνα, διαπιστώθηκε ότι ο 59χρονος περίπου στις 5 η ώρα την ίδια ημέρα επιχείρησε να αποπλανήσει ανεπιτυχώς έναν ακόμη 12χρονο στην ίδια περιοχή.

Το έχει ξανακάνει…

Σημειώνεται ότι ο 59χρονος έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοιες υποθέσεις και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ξανασχηματιστεί δικογραφίες για παρόμοιες πράξεις σε Θεσσαλονίκη και Καβάλα. Ο συλληφθείς με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την εμπλοκή του σε ομοειδείς – παρόμοιες υποθέσεις.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…