Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Θέλει να… «δέσει» τον Λουτσέσκου στην Ξάνθη ο Πανόπουλος

Θέλει να… «δέσει» τον Λουτσέσκου στην Ξάνθη ο Πανόπουλος

0
panopoulos lucesku

Ετοιμάζει πρόταση για επέκταση του συμβολαίου που λήγει το καλοκαίρι του 2017

Δύσκολη αλλά όχι απίθανη η ανανέωση και παραμονή του Ρουμάνου τεχνικού

Μπορεί η απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου για αποχώρηση από τον πάγκο της Ξάνθης το καλοκαίρι του 2017 να έχει παρθεί εδώ και καιρό και να έχει γίνει γνωστή μέσω τοποθετήσεων του, ωστόσο η Ξάνθη και ειδικότερα ο μεγαλομέτοχος της Χρήστος Πανόπουλος θα κάνει μία προσπάθεια για να… μεταπείσει το Ρουμάνο τεχνικό για να επεκτείνει την παραμονή του. Η σχέση αλληλοεκτίμησης που υπάρχει ανάμεσα τους εξάλλου είναι δεδομένη και επάνω σε αυτήν ο ιδιοκτήτης της ξανθιώτικης ΠΑΕ θα στηρίξει την… πρόταση που ήδη έχει σκεφτεί και – εκτός απροόπτου – θα καταθέσει στο Λουτσέσκου το επόμενο διάστημα.

Εξάλλου δεν είναι το συμβόλαιο, ούτε οι οικονομικές απολαβές αυτές που ¨δεσμεύουν¨ τον Ρουμάνο με την ξανθιώτικη ομάδα, αλλά ο λόγος των δύο ανδρών, με τον μεν Πανόπουλο να έχει δώσει τα ηνία στον Λουτσέσκου για όλα τα ζητήματα του ποδοσφαιρικού τιμ (πάντα σε συνεργασία με τους Παπαδημητρίου, Καζναφέρη και το υπολοιπο τεχνικό επιτελείο) και τον δε Λουτσέσκου να έχει δεσμευθεί για παραμονή μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ακόμη κι αν προκύψουν προτάσεις από άλλες ομάδες (όπως έγινε πριν λίγο καιρό με τις προτάσεις που δέχθηκε από ομάδες της Σ. Αραβίας).

Καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός έχει βρει το ιδανικό κλίμα στην Ξάνθη και επικεντρώνεται μόνο στη δουλειά του, κατάφερε να δημιουργήσει μια ομάδα με προσωπικότητα για την οποία όλοι τρίβουν τα μάτια τους και συνάμα, κάνει τους παράγοντες της ομάδας να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Έτσι, όπως αναφέρει και το sentragoal.gr στην Ξάνθη περιμένουν τη θέση που θα πάρει η ομάδα με τη λήξη του α’ γύρου και ετοιμάζονται να κάνουν μια νέα προσέγγιση, μήπως και πετύχουν αυτό που αυτήν τη στιγμή μοιάζει αδύνατο.

* Η ξανθιώτικη ομάδα ετοιμάζεται χωρίς προβλήματα για τον αγώνα με την Λάρισα, που είναι προγραμματισμένος για το ερχόμενο Σάββατο στις 17:15. Στη χθεσινή προπόνηση, στο ομαδικό πρόγραμμα επέστρεψαν οι μέχρι πρότινος τραυματίες Σολτάνι, Καρασαλίδης, Καμαρά, οι οποίοι πλέον τέθηκαν στη διάθεση του Λουτσέσκου για τον αγώνα κόντρα στους «βυσσινί».

Καλτέκης Δημήτρης

dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ξεκινά τους αγώνες μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική ο Παύλος Μελά Κουτσού

Την Κυριακή 28 Απριλίου Ξεκινούν την Κυριακή 28 Απριλίου οι αγώνες μπαράζ ανόδου στην Γ’ Ε…