Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Οικογενειακό «θέατρο» α λα Δροσερό για την απόδραση των ληστών του Ευμοίρου

Οικογενειακό «θέατρο» α λα Δροσερό για την απόδραση των ληστών του Ευμοίρου

0
astynomikoi podia

Οδηγήθηκαν χθες στην Εισαγγελέα οι δύο συλληφθέντες και μαζί με συγγενείς τους προκάλεσαν ένταση και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς. Συνελήφθησαν έξι άτομα!

Και τρίτο «επεισόδιο» είχε η υπόθεση της ληστείας από περίπτερο του Ευμοίρου, που σημειώθηκε την Παρασκευή. Αρχικά, οι αστυνομικές αρχές προέβησαν σε επισταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών δραστών οι οποίοι, αφού αφαίρεσαν από την ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης ένα φορτηγάκι, μετέβησαν το ίδιο απόγευμα σε περίπτερο του Ευμοίρου, όπου με την άσκηση σωματικής βίας σε βάρος 66χρονου, προσωρινά υπεύθυνου στο περίπτερο, αφαίρεσαν 200 ευρώ.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης εντόπισαν το αφαιρεθέν όχημα σε οικισμό του νομού, όπου το εγκατέλειψαν οι δράστες μετά από πρόσκρουση σε τοίχο, διαφεύγοντας πεζοί.

Τελικά οι δύο συνελήφθησαν και ομολόγησαν τη δράση τους σε 27 περιπτώσεις. Οδηγήθηκαν τη Δευτέρα στην Εισαγγελία, όπου ενώπιον της Εισαγγελέα, όπου βρέθηκαν μαζί με συγγενείς και φίλους τους, δημιούργησαν, «σούσουρο» με διαμαρτυρίες και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς. Ένας μάλιστα την ώρα που πήγε ο αστυνομικός να του βάλει χειροπέδες προφασίστηκε ότι παθαίνει κρίση επιληψίας για να επιχειρήσει να διαφύγει. Η Εισαγγελέας κάλεσε ενισχύσεις και διέταξε τη σύλληψη άλλων έξι ατόμων κι έτσι, έπεσε «άδοξα» η αυλαία…

Ελένη Διαφωνίδου

ediafonidou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε διωκόμενο με ένταλμα σύλληψης στην Αλεξανδρούπολη

Εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για συνέργεια σε διακίνηση παράτυπων μεταναστών Συνελήφθη το πρω…