Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Οι «4» της αντιπολίτευσης: Μας ενώνει η αγωνία για τον δήμο

Οι «4» της αντιπολίτευσης: Μας ενώνει η αγωνία για τον δήμο

0
metios antipoliteusi xanthis

Με κοινή ανακοίνωση εξηγούν τι τους ώθησε σε συμμαχία και πώς σκοπεύουν να λειτουργήσουν από δω και στο εξής

(Από την πρόσφατη επίσκεψη των τεσσάρων επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Ξάνθης στον Χ. Μέτιο)

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση οι «4» της αντιπολίτευσης του δήμου Ξάνθης εξηγούν γιατί συντονίστηκαν σε κοινή δράση, γιατί αποφάσισαν να συναντηθούν με τον περιφερειάρχη και τι προτίθενται να πράξουν το επόμενο διάστημα. Παράλληλα, «υπόσχονται» να μιλήσουν, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία των ενστάσεων για το ΒΑΑ και δηλώνουν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν μεγαλύτερη προοπτική για τον δήμο.

Στην ανακοίνωσή τους με τίτλο: «Επιτέλους σοβαρευτείτε! Μην παίζετε με την τύχη του δήμου», ο Θανάσης Ξυνίδης –από την ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ, ο Δημήτρης Μπένης από την ΔΠ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ, ο Ιπποκράτης Καμαρίδης από την ΔΠ ΞΑΝΘΗ – ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και ο Νίκος Ανταμπούφης από τους ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΞΑΝΘΗ, τονίζουν ότι η ανησυχία τους ενώνει και ότι θα κάνουν ότι έπρεπε να κάνει ο δήμαρχος

Επιτέλους σοβαρευτείτε! Μην παίζετε με την τύχη του δήμου

Τα τελευταία δύο χρόνια είμαστε όλοι στο ίδιο έργο θεατές. Μια δημοτική αρχή, άβουλη, άνευρη, χωρίς όραμα και προγραμματισμό, με προτεραιότητες παλαιοκομματικές, μόνο παράτες και φιέστες. Ένας Δήμος που οπισθοχωρεί συνεχώς, σε ένα περιβάλλον άκρως ανταγωνιστικό και με άλλους δήμους της Περιφέρειας να καλπάζουν κυριολεκτικά. Απόδειξη ότι δεν φταίνε οι συγκυρίες αλλά οι επιλογές και η ανεπάρκεια της παρέας που «διοικεί» το Δήμο. Η ανησυχία και η αγωνία για το μέλλον μας ενώνει. Ο Δήμος πρέπει να μας ενώνει. Ο Δήμαρχος έχει επιλέξει μια μοναχική συγκρουσιακή πορεία, που οδηγεί στην απομόνωση και την απώλεια στρατηγικών συμμαχιών. Έχουμε πλέον άποψη για όλα, θα κάνουμε αυτό που έπρεπε να κάνει καθημερινά ο κ. Δημαρχόπουλος, να χτίζει συνεργασίες, να εκμεταλλεύεται τους Ξανθιώτες επιστήμονες, να πάψει να πετά τη μπάλα σε αγνώστου ταυτότητας εταιρείες, να ενεργοποιήσει τις υπηρεσίες, να αγωνίζεται  και να αγωνιά. Όσο διαρκούν οι διαδικασίες των ενστάσεων, δεν θα μιλήσουμε γιατί ελπίζουμε να μπορέσει να διορθώσει την ανεπάρκεια των επιλογών του. Μετά όμως θα πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Γιατί φτάνει πια. Ο Δήμος Ξάνθης δεν αξίζει αυτή τη τύχη, δεν του ταιριάζει αυτή η μιζέρια και η κουτοπόνηρη άγονη διαχείριση. Θα τα πούμε σύντομα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η τουριστική προβολή της ΑΜΘ συνεχίστηκε και στην TRAVEL EXPO CYPRUS 2024

Στην έκθεση αυτή συμμετείχε για μια ακόμη φορά η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θρ…