Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Σε «φιέστες» και πανικό αποδίδει ο δήμαρχος τη συμμαχία των «4» της αντιπολίτευσης

Σε «φιέστες» και πανικό αποδίδει ο δήμαρχος τη συμμαχία των «4» της αντιπολίτευσης

0

Οξείς οι τόνοι και από την πλευρά του Χ. Δημαρχόπουλου ο οποίος επιτίθεται σε «επαγγελματίες δημοτικούς συμβούλους» που τους ενώνει μόνο η προσπάθεια απαξίωσης του δημάρχου

Σε υψηλούς τόνους απαντά και ο δήμαρχος στις κατηγορίες και καταγγελίες των τεσσάρων παρατάξεων της αντιπολίτευσης, ο οποίος κάνει λόγο για «φιέστες και επικοινωνιακά τρικ» από «επαγγελματίες δημοτικούς συμβούλους» που τους ενώνει μόνο «η προσπάθεια να απαξιώσουν τον δήμαρχο». Ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος σε μία δήλωση με τίτλο «Fantastic 4»: Η παρέα της αντιπολίτευσης στο Δήμο Ξάνθης, απαντά προσωπικά στις επιθέσεις που δέχεται από την αντιπολίτευση, χρεώνοντας στις τέσσερις δημοτικές παρατάξεις και τους επικεφαλής τους προσωπικά συμφέροντα, ανασφάλεια και πανικό, ενώ ξεκάθαρα εκφράζει την ενόχλησή του για τη «στείρα, καταγγελτική και απαξιωτική για όλους και όλα αντιπολιτευτική γραμμή»

Fantastic 4»: Η παρέα της αντιπολίτευσης στο Δήμο Ξάνθης

Τα τελευταία 2 χρόνια γίνεται προσπάθεια ώστε να αλλάξουν κατεστημένα και νοοτροπίες ετών. Στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα κάνουμε συνεχώς βήματα προς τα εμπρός. Και αυτό σας ενοχλεί… Με καθημερινές παρεμβάσεις θέτουμε το δημότη στο επίκεντρο της πολιτικής μας. Στη διοίκηση του Δήμου μας, έχουν αξιοποιηθεί καινούριοι άνθρωποι με νέες ιδέες και όραμα, οι οποίοι δίνουν καθημερινά το παρόν στα προβλήματα των πολιτών.

Αντίθετα, εσείς είστε αυτοί οι οποίοι αναλώνεστε σε επικοινωνιακά τρικ και φιέστες. Αν αναλώνατε το χρόνο σας πιο εποικοδομητικά ίσως μπορούσατε να είστε ακόμα και χρήσιμοι για την πόλη μας. Είναι απορίας άξιο πώς μετά από τόσα χρόνια στα έδρανα της αντιπολίτευσης -επαγγελματίες δημοτικοί σύμβουλοι- σας έπιασε ξαφνικά η αγωνία για το Δήμο μας… Και δυστυχώς παρασύρετε μαζί σας πρόσωπα τα οποία συμμετείχαν στις τελευταίες εκλογές με σημαία να τα αλλάξουν όλα. Ίσως είστε όλοι το ίδιο… Τα ίδια φθαρμένα υλικά.

Ένα πράγμα μόνο σας ενώνει… Πώς θα κατορθώσετε να απαξιώσετε το Δήμαρχο. Με τις σπασμωδικές σας κινήσεις, όμως, προκαλείτε κακό στην ίδια την πόλη μας. Με τις φωνές και τις κορώνες σας διασύρετε τη Ξάνθη μας. Αυτό δε θα το επιτρέψω.

Πάντοτε βάζετε τα προσωπικά σας συμφέροντα πάνω από το Δήμο μας. Μόνο αυτά σας ενώνουν… τα συμφέροντα, η ανασφάλεια και ο πανικός της παρέας σας.

Γεγονός είναι ότι μοναδική σας εμμονή είναι να επιχειρείτε απεγνωσμένα να αιτιολογήσετε την ανυπαρξία σας μέσα από μια στείρα, καταγγελτική και απαξιωτική για όλους και όλα αντιπολιτευτική γραμμή. Δεν μπορείτε πια να κρυφτείτε από τους συμπολίτες μας, οι οποίοι αποδεικνύεται ότι έχουν σωστή πολιτική κρίση.

Η από κοινού τακτική της ισοπέδωσης που ακολουθήσατε στο παρελθόν και εξακολουθείτε και σήμερα, ξεχνάτε ότι είναι η ίδια που σας απαξίωσε στα μάτια της πλειοψηφίας των συμπολιτών μας στις τελευταίες εκλογές. Όταν καταλάβετε ότι οι Ξανθιώτες επιβραβεύουν τη σοβαρότητα, την προσπάθεια, την εντιμότητα, το σχεδιασμό, την αποτελεσματικότητα, την προσφορά ίσως τότε να επιστρέψετε στην πραγματικότητα.

Όμως, να γνωρίζετε επίδοξοι… «Fantastic 4» ότι δεν θα επιτρέψουμε να υπονομεύσετε το μέλλον της Ξάνθης μας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δίχασε η συμμετοχή του Δήμου Ξάνθης σε ελληνοβουλγαρικό πρόγραμμα γαστρονομίας

Το καταψήφισε η αντιπολίτευση στην Δημοτική Επιτροπή εκφράζοντας τις διαφωνίες της για την…