Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Βασιλακάκης: «Το ωραιότερο γκολ που έχω πετύχει – το σημαντικό είναι πως βοήθησε να νικήσουμε»

Βασιλακάκης: «Το ωραιότερο γκολ που έχω πετύχει – το σημαντικό είναι πως βοήθησε να νικήσουμε»

0
brabeio

Με καθυστέρηση… 44 ημερών παρέλαβε το βραβείο για το ομορφότερο γκολ της 7ης αγωνιστικής ο μέσος της Ξάνθης

Είχε σκοράρει με εντυπωσιακό πλασέ στο 1-2 επί του Παναθηναϊκού στις 16 Οκτωβρίου

Με καθυστέρηση… 44 ημερών, παρέλαβε χθες ο Θοδωρής Βασιλακάκης το βραβείο για το ομορφότερο γκολ της 7ης αγωνιστικής(!) που είχε πετύχει στις 16/10 με εντυπωσιακό πλασέ ¨λόμπα¨ στο γήπεδο της Λεωφόρου, στη νίκη 1-2 επί του Παναθηναϊκού.

Την ίδια ημερομηνία (16/10) είχε γίνει ο σεισμός στα Ιωάννινα, που οδήγησε σε αναβολή την αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Λεβαδειακό κι έτσι, καθώς δεν είχε ολοκληρωθεί η 7η αγωνιστική, η σχετική ψηφοφορία της Nova/Super League καθυστέρησε μέχρι την περασμένη Τετάρτη (23/11), όταν και έγινε η εξ αναβολής αναμέτρηση (0-0) στους Ζωσιμάδες. Στην ψηφοφορία ο 28χρονος μέσος της Ξάνθης αναδείχθηκε νικητής με το γκολ του να συγκεντρώνει το 36.25% των ψήφων των φιλάθλων, με τα γκολ των Ροντίγκες (ΠΑΟΚ) και Πλατέλλα (ΑΕΚ) να έρχονται 2ο και 3ο με 16.08% και 11.03 των ψήφων αντίστοιχα.

Στη χθεσινή βράβευση την απονομή έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου παλαίμαχων ποδοσφαιριστών ΑΟΞ (και ιδιοκτήτης του Ορφέα Ξάνθης), Μπάμπης Χατζημεστής, ο οποίος παραδίδοντας το βραβείο στον Βασιλακάκη του έδωσε συγχαρητήρια και του ευχήθηκε ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον, τόσο προσωπικές, όσο και στην ομάδα της Ξάνθης.

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης στις δηλώσεις που έκανε μετά τη βράβευση ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την προτίμησή τους. Παράλληλα αφιέρωσε το βραβείο στην σύντροφο του Καίτη για την στήριξή της και στους συμπαίκτες του γιατί το γκολ είναι ομαδική δουλειά όπως σημείωσε. «Σίγουρα είναι το ομορφότερο γκολ που έχω πετύχει και το σημαντικό είναι ότι βοήθησε στο να πάρουμε μία σπουδαία νίκη μέσα σε μία δύσκολη έδρα και με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό», είπε. Στην απονομή το παρών έδωσε και αντιπροσωπεία των Xanthifans, οι οποίοι αφού συνεχάρησαν τον παίκτη της ομάδας του ευχήθηκαν να πετύχει και άλλα, ακόμη ομορφότερα γκολ.

* Σε ρυθμούς κυπέλλου κινείται η ξανθιώτικη ομάδα που την Πέμπτη στις 15:00, υποδέχεται για την 2η αγωνιστική του 4ου Ομίλου την Καλλονή. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές το απόγευμα της Τρίτης και κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες δούλεψαν σε θέματα τακτικής και έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ σήμερα και μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή.

** Διαιτητής του αγώνα κυπέλλου της Πέμπτης ορίστηκε να είναι ο Ανανίας Φωτιάδης της ΕΠΣ Σερρών με βοηθούς τους κ.κ. Κωτούλα Νίκο (ΕΠΣ Σερρών) – Παναγιώτη Καραϊσκο (ΕΠΣ Έβρου) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Κυριαζίδης της ΕΠΣ Έβρου.

Δημήτρης Καλτέκης

dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τη Γεωργία

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Έλληνας διεθνής που ήταν στην αποστολή της …